Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kayhan, Ramazan ayının manevi atmosferine vurgu yaparak, bu mübarek ayın sadece oruç tutmakla sınırlı olmadığını, aynı zamanda paylaşma, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel şekilde yaşandığı bir dönem olduğunu belirtti.  

“Çalışmalarımıza Kararlılıkla Devam Edeceğiz”  
Ahmet Kayhan, Tokat İl Özel İdaresi olarak Ramazan ayında da vatandaşların huzur ve refahı için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini ifade etti. İl Özel İdaresi’nin hizmet anlayışının, Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhuyla daha da güçleneceğini dile getirdi.  

“Ramazan Ayı Şehrimize Bereket, Ülkemize Huzur Getirsin”  
Kayhan, Ramazan ayının Tokat’a bereket, ülkeye huzur ve tüm insanlığa barış getirmesini dileyerek, bu mübarek ayın hayırlara vesile olmasını temenni etti.  

Tüm Hemşehrilerimize Bereketli Bir Ramazan Dileği 
Son olarak Kayhan, Tokatlı hemşehrilerine seslenerek, “Bu vesileyle, Ramazan-ı Şerif’in tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, tüm hemşehrilerimize bereketli bir Ramazan ayı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: Mustafa Işık