Çarşamba günü, 31 Ocak 2024 tarihinde ÇEDAŞ tarafından planlanan elektrik kesintileri, Tokat'ın belirli bölgelerinde gerçekleştirilecek şebeke ve yatırım çalışmaları nedeniyle hayata geçirilecektir. İş Sağlığı ve Güvenliği ön planda tutularak planlanan kesintiler, aşağıdaki detaylara göre gerçekleşecektir:

31 Ocak 2024, 08:30 - 15:30

Kızılcık Şerbeti dizisinin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında, nereli? Selin Türkmen kimdir? Kızılcık Şerbeti dizisinin Çimen'i Selin Türkmen kaç yaşında, nereli? Selin Türkmen kimdir?

Kesinti Nedeni: Şebeke Çalışması
Etkilenen Bölgeler: Tokat, Erbaa, Evyaba Mahallesi
Etkilenen Cadde/Sokaklar: TOKAT, ERBAA, EVYABA MAHALLESİ
Açıklama: Şebeke çalışması sebebiyle, 31 Ocak 2024 tarihinde saat 08:30 ile 15:30 arasında belirtilen bölgelerde planlı bir elektrik kesintisi gerçekleştirilecektir. Bu süreçte iş sağlığı ve güvenliği önlemleri de alınacaktır.

31 Ocak 2024, 09:00 - 15:00

Kesinti Nedeni: Yatırım Çalışması
Etkilenen Bölgeler: Tokat, Merkez, Bahçelievler Mahallesi
Etkilenen Cadde/Sokaklar: TOKAT, MERKEZ, BAHÇELİEVLER MAHALLESİ
Açıklama: Yatırım çalışması sebebiyle, 31 Ocak 2024 tarihinde saat 09:00 ile 15:00 arasında belirtilen bölgelerde planlı bir elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu süre zarfında iş sağlığı ve güvenliği önlemleri titizlikle uygulanacaktır.
ÇEDAŞ tarafından yapılan bu planlı kesintilerin, elektrik kullanıcılarının bilinçli bir şekilde hazırlıklı olmalarını ve gerekli önlemleri almalarını önemle hatırlatırız. Kesinti süresince olası aksaklıkları önlemek adına bu bilgilerin dikkatlice takip edilmesi önem arz etmektedir.