"Sen Türkülerini Söyle" müzik yarışmasına  Türkiye’nin dört bir yanından yetenekli sesler katıldı. Yarışmada, Tokat’ı temsil eden İlknur Cabadan, güçlü ve etkileyici sesiyle dikkatleri üzerine çekti. İlknur Cabadan, "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasında hangi türküyü seslendirdi? Peki, İlknur Cabadan’ın performansı jüri üyeleri tarafından nasıl değerlendirildi? İşte detaylar...  

İlknur Cabadan, yarışmanın ilk bölümünde sergilediği performansıyla izleyicilerden ve jüri üyelerinden tam not alarak adından söz ettirdi. 

İlknur Cabadan hangi türküyü seslendirdi?

Yarışmanın ilk bölümünde İlknur Cabadan, Ege yöresine ait söz ve bestesi anonim olan "Ovalar" adlı türküyü seslendirdi. Performansıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Cabadan, türküye kattığı duygu ve teknik üstünlüğüyle dikkat çekti.

Jüri üyelerinin değerlendirmeleri! 

İlknur Cabadan’ın performansı jüri üyeleri tarafından büyük övgüyle karşılandı. Jüri üyeleri arasında yer alan Öykü Gürman, Emre Yücelen, İsmail Altunsaray, Aysun Gültekin ve Özhan Eren, Cabadan’ın sahne enerjisi, ses rengi ve teknik yeteneklerini öne çıkararak onu tebrik etti. İşte jüri üyelerinin İlknur Cabadan hakkındaki yorumları:

Soft makyaj 2024’de ön plana çıkıyor! Soft makyaj 2024’de ön plana çıkıyor!

İsmail Altunsaray: “Müthiş bir enerjin var. Tebrik ediyorum, çok güzel bir performanstı. Yolun açık olsun.”
Öykü Gürman: “Kendinden emindin, enerjimizi yükselttin. Hareket ederek türkü söylemek ses ve nefes kontrolü ile bir hayli zordur. Ona da çok hakimdin, o yüzden tebrik ediyorum.”
Emre Yücelen: “Enerjin harika, çok güzel sahne kullanıyorsun. Çok güzel bir ses rengin ve tekniğin var. Genel olarak çok beğendim.”
Aysun Gültekin: “Tokatlı olup Ege yöresini bu kadar güzel okumak, ağzına sağlık. Çok güzeldi.”
Özhan Eren: “Cıvıl cıvıl, her yanından pozitif enerji yayılıyor. Maşallah çok güzel.”

Tokat’tan İlknur Cabadan’a büyük destek!  

Tokatlılar, İlknur Cabadan’ın başarısı ile gurur duyuyor ve ona olan desteklerini her fırsatta dile getiriyor. Cabadan, Tokat’ın müzik mirasını ulusal bir platformda tanıtarak, hem kendi yeteneğini hem de Tokat’ın kültürel zenginliklerini en iyi şekilde temsil ediyor. İlknur Cabadan’ın sesi ve yorumu, sadece Tokatlıların değil, tüm Türkiye’nin beğenisini kazandı. Performansı, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kişi tarafından takdir edildi.

İlknur Cabadan Tokatlılara teşekkür etti! 

Performansı sonrası duygularını dile getiren İlknur Cabadan, destek veren herkese teşekkür ederek şunları söyledi: “Başta Tokat’ımın yüreği güzel insanları, canım hemşehrilerim olmak üzere desteğini esirgemeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Çok güzel mesajlar ve dönüşler alıyorum. Bu bir yarışma, illaki bir birinci olacak; benim bu yolda tek gayem türkülerimizi dile getirmek. Sizleri çok seviyorum.”

Yarışmanın ilk bölümünde Türkiye’nin dört bir yanından gelen 16 yetenekli ses büyük ödül için kıyasıya mücadele etti. Sunuculuğunu deneyimli isim Turgay Başyayla’nın yaptığı program, izleyicilere unutulmaz bir müzik şöleni sundu. Jüri koltuğunda ise müzik dünyasının önemli isimleri yer aldı. İlknur Cabadan’ın performansı, yarışmanın en dikkat çeken anlarından biri oldu ve izleyiciler arasında büyük beğeni topladı.

  

Editör: Elvan Mert