Haber: Mustafa Işık

Zilegücü’nün de Yer Aldığı beIN SQUAD Projesi "Amatör Ruh, Profesyonel Destek" Sloganıyla Başladı Zilegücü’nün de Yer Aldığı beIN SQUAD Projesi "Amatör Ruh, Profesyonel Destek" Sloganıyla Başladı

Konya’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Ersan Turan Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarıya imza attı. 2-8 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada, kulüp sporcuları "1 Altın" ve "2 Gümüş" madalya kazanarak Tokat'a döndüler.Tokatlı Sporcular 11 (2)

Tokat’ı temsil eden Ersan Turan Spor Kulübü'nün sporcuları, şampiyonada üstün performans sergiledi. Gençler 91 kg kategorisinde yarışan Ebubekir Polat birinci olarak altın madalya kazandı. Yıldızlar 37 kg kategorisinde Evrim Kurtuluş Adıgüzel ve Yıldızlar 63 kg kategorisinde Furkan Polat ise ikincilik elde ederek gümüş madalya kazandılar.

Tokatlı Sporcular (1)

Ersan Turan Spor Kulübü Antrenörü Dr. Ersan Turan, başarılarını sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı: "Tokatımızı ve Ersan Turan Spor Kulübümüzü temsilen 3 sporcumuzla katıldığımız Türkiye Kick Boks Şampiyonasında, sporcularımızdan Ebubekir Polat Türkiye Şampiyonu, Evrim Kurtuluş Adıgüzel Türkiye 2.si ve Furkan Polat Türkiye 2’si oldular. Daha büyük başarıları elde etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şampiyonaya katılımımızda bizlere destek olan Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz başta olmak üzere bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.”

Tokatlı Sporcular (9)

Tokatlı sporcuların bu başarısı, şehrin spor camiasında büyük bir gurur ve heyecan yarattı.

Tokatlı Sporcular (10)Tokatlı Sporcular (7)Tokatlı Sporcular (8)Tokatlı Sporcular (4)Tokatlı Sporcular (5)Tokatlı Sporcular (6)Tokatlı Sporcular (2)

Editör: Mustafa Işık