Tokat İl Hakem Kurulu, bugün (Salı) Uzunburun Sentetik Çim Sahası'nda düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası 2. Kademe U-15 Ligi karşılaşmalarında görev yapacak hakemleri ve gözlemcileri belirledi. Turnuvada Samsun, Giresun ve Trabzon takımları kıyasıya mücadele edecek.
İlk Maç: Samsun Kadıköy vs. Giresun Spor (16.00)
A Grubu birincisi Samsun Kadıköy Spor Kulübü, ikinci sıradaki Giresun Spor Kulübü ile saat 16:00'da karşılaşacak.
Maçta görev alacak hakemler:
• Ertuğrul Özer (Orta Hakem)
• Tayfun Aras ve Yakup Özer (Yan Hakemler)
• Cenk Özgümüş (Gözlemci)
İkinci Maç: Trabzon Söğütlü vs. Samsun Kurupelit (18.00)
B Grubu lideri Trabzon Söğütlü Spor Kulübü, ikinci sıradaki Samsun Kurupelit Spor Kulübü ile saat 18.00’da sahne alacak.
Bu mücadelede görev yapacak hakemler:
• Sezgin Uyar (Orta Hakem)
• Ahmet Yılmaz ve Mert Çakır (Yan Hakemler)
• Kazım Kasar (Gözlemci)
Genç futbolcular, rakiplerini yenerek hem şampiyonluk yolunda önemli bir adım atacak hem de yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Tokat'ta futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen müsabakalar, renkli görüntülere sahne olacak.
Maç Programı:
16.00 | Samsun Kadıköy S.K vs. Giresun S.K
18.00 | Trabzon Söğütlü S.K vs. Samsun Kurupelit S.K
Yer: Uzunburun Sentetik Çim Saha