Değerli dostlar

TRT Sıradan bir kurum değilsiniz.!

Ulusal Yayıncı-Kamu Yayıncısı olduğunuz gibi vatandaşın bandrol ücreti, elektrik faturası kesintileri, hatta milli bütçeden ödenekle görev yapıyorsunuz.

O kadar kolay değil, bir Milli Bayramla ilgili vahim bir hatayı böyle geçiştirmek.

Hatayı bir ya da birkaç personele yıkıp işin içinden çıkamazsınız.!

Sayın TRT Genel Müdürü.

Burada bürokratik ve siyasi sorumluluk söz konusu. Basit bir teknik bir hata muamelesi yapamazsınız.!

TRT kasıt yok diyfakat üç farklı haber kuşağında da aynı rezilliğe imza atıyorlar.!

Türkiye'nin yüz akıydı TRT. Düzgün Türkçe konuşmalarıyla TRT spikerlerini dinlerdik.

Dizi yapımında ve habercilikte örnek bir kurumdu. Nasıl bu hale getirebildiklerini anlamıyorum. Yazıklar olsun.!

Sorumluların, gereken cezayı almaları gerekir.!

Bizler Anadolu'nun ücra köşelerinde gazetecilik yapıyoruz, deyim yerindeyse yayınladığımız haberleri süzgeçten geçirerek yayınlıyoruz.

Değerli Dostlarım...

Büyük Önderimiz Atamız MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`ün gençliğe armağan ettiği 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI hepimize Kutlu olsun.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün liderliğinde, tam yüzbir yıl önce, bölünmüş, parçalanmış ve yok edilmeye mahkum edilmiş Türk Milleti`nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi ateşini yaktığı gün olan 19 Mayıs 1919`un bir asrı deviriyor, İstiklal mücadelesinin ilk adımı olan ve 19 Mayıs ile bütünleşen Atatürk`ü Anma, Gençlik ve SpBayramı`nın coşkusunu yaşadık.

Türk Milleti`nin, en zve en imkansız koşullarda dahi teslim olmayacağını, 19 Mayıs 1919`da başlattığı bağımsızlık ve özgürlük mücadelesiyle tüm dünyaya gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün mücadelesi 101 yaşında.

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Bu güzel Ülkemiz için canını hiçe sayan bütün Komutanlarımızı Gazilerimizi Şehitlerimizi kurtuluş savaşına katılan dedelerimizi rahmet ve minnet şükranla anıyoruz. Mekanları cennet .Ruhları şad olsun...

Değerli dostlarım...

Bu vesileyle, Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlık, huzur, mutlu nice seneler dilerim.