27 Ocak Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlanan Kaymakam Kararnamesi ile Almus İlçe Kaymakamlığına atanan Turan Soğukoluk merak ediliyor. Peki, Turan Soğukoluk kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim, daha önce nerelerde görev yaptı? İşte detaylar...

Turan Soğukoluk kimdir, kaç yaşında, nereli?

Turhal İlçesi'nin yeni Kaymakamı Turan Soğukoluk, 1985 yılında (39) Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde doğdu.

Kilitli Kalkan Tatbikatı tamamlandı Kilitli Kalkan Tatbikatı tamamlandı

Turan Soğukoluk hangi görevlerde bulundu?

Turan Soğukoluk Kamu Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra Maliye Bakanlığı'nda Gelir Uzmanı Yardımcısı olarak görev yaptı ve 2010 yılında Yozgat Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Kariyerine Denizli Beyağaç ve Antalya Akseki ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde devam eden SOĞUKOLUK, Almanca eğitim aldıktan sonra yurt dışı stajını Almanya'nın Hamburg kentinde tamamladı. Aksaray Güzelyurt İlçesinde Kaymakam vekilliği görevinin ardından, Eskişehir, Sinop, Çorum, Diyarbakır, Denizli gibi farklı illerde çeşitli görevlerde bulundu. 22 Eylül 2023 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından Turhal Kaymakamı olarak atanarak görevine başlayan SOĞUKOLUK, ilçedeki idari sorumlulukları üstlenmiştir.

Turan Soğukoluk evli mi, çocuğu var mı?

Evli ve bir çocuk babası olan Kaymakam Turan SOĞUKOLUK, kariyerindeki tecrübesini ve birikimini Turhal'da görevine yansıtarak, ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı hedeflemektedir. Turhal halkı, yeni Kaymakamlarıyla birlikte ilçenin daha da kalkınacağına olan inancını dile getirirken, SOĞUKOLUK ise görevini layıkıyla yerine getirmek için azim ve kararlılıkla çalışacağını belirtmiştir.