- Gazetemizin Cumartesi günlü sayısında Turhal’ımızdan iki önemli haber yer almıştı.

- Tokat’ımızın, Turhal’ımızın yetiştirdiği güzide pehlivanlarımızdan Dünya ikinciliği kazanmış kardeşimiz Hasan Sevinç’in vefat haberi yer almıştı.

- Rahmetli Turhal Şeker Fabrikasında görev yapmış şampiyonluklar kazınmış güreşçilerimizdendi.

- Hocalığı döneminde de şehrimizden nice güreşçiler yetiştirmesinde katkıları olmuştur.

- Beyefendiliği ile kendisini sevdirmiş olan Hasan Sevinç’e cenab-ı Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ediyorum.

- Turhal’ımızda uzun süredir Dörtler Kablo ismiyle faaliyette bulunan kablo imalatı yapan firma, Organize Sanayi bölgesi içerisinde 12 bin metre karelik bir kapalı alanda kablo fabrikasının temelini attılar. Dörtler kabloya ve Turhal’a hayırlı olmasını diliyorum.

- Turhal Organize Sanayi Bölgesi ismi her geçtiğinde; 2004 yerel seçimlerinde; “Organize Sanayi bölgesi diye biryer yok” “Organize Sanayi sözü Duran Evren’in seçim yatırımıdır” “Organize Sanayi bölgesi aldatmacadır” gibi sözler devamlı kullanılmıştır.

- Seçimin ertesi gütnü Turhal’a giderken, Arzupınarı Köyü altında karayolu kenarındaki Turhal Organize Sanayi bölgesi toteminin iki tarafınında çamurla kapatıldığını görmüş ve son derece üzülmüştüm.

- Turhal Organize Sanayi bölgesi için enaz beşaltı yıl emek verilmişti. Kaymakamlık ve Turhal Ticaret ve Sanayi Odasıda bölgenin kurulması için yoğun çabalar harcamıştı. Siyasete malzeme yapılmamalıydı.

- Organize Sanayi bölgesi önce Turhal-Zile arasında Bağlar pınarı mevkiinde kurulması planlanmıştı.

- Sonradan Zile birliktelikten ayrılınca, Turhal Organize Bölgesinin Arzupınar köyü güneyinde kurulması kararlaştırılmıştı. Büyük emekler verilmişti.

- 2004 yerel seçimlerinde Turhal Oragnize Sanayi Bölgesini kabullenmeyenlerin, Bu bir siyasi manevradır diyenlerin; totemin iki tarafına çamur sürdürenlerin bugün fabrika temeli atma töreninde; Sayın Valimizin yanında yeralmaları, yeterli yatırımın gelmediğinden bahsetmeleri nasıl bir çelişkinin sonucudur.

- Sekiz sene sonrada olsa Organize Sanayi bölgesini anlayabilmişlere sözümüz yok. Yatırımcı gelmiyorsa hatayıda kendinizde, geçmişteki hatalarda aramak gerek.

- Dörtler Kabloya, Turhal’ımıza hayırlı olsun.

Sevgi ve saygılarımla.