TUZUN ÜZERİNE ACI BİBER EKMEYİN!

Saygıdeğer okuyucularımdan güzel tepkiler alıyorum. Bu da gösteriyor ki gerçekler dile getiriliyor.

Söylemek isteyip de söyleyemeyenlere rahatlık veriyor. Her zaman kitabın ortasından doğrular bu sütunlarda ifadesini bulmuştur. Allah sağlık nasip ettiği sürece aynı değerler korunarak görüşlerimiz paylaşılacaktır. Yamulup yumulmak kitabımızda yoktur.

TV haberlerinde Hazine ve Maliye Bakanı sayın Mehmet ŞİMŞEK açıklamalar yapıyordu. En dikkat çeken cümlesini dinledim. Sayın Bakan diyor ki, “çalışanımızı, emeklimizi enflasyona ezdirmedik.” Sayın Bakanım siz bu ülkede yaşıyor musunuz, marketten, manavdan, alışveriş yapar mısınız? Açıklamanız gerçeğe uymuyor ki…

Mayıstan günümüze akaryakıt 18 TL’den 40 TL’lere çıkmışsa, örnek olsun diye devletin ÇAYKUR kurumuzun 500 gr normal bir paketi 54 TL’lere satılırken bugün 106 TL etiket konuyorsa, zincir marketlerinden birinde domates 49,90 yazabiliyorsa, ev kiraları 4-5 katına çıkmışsa, daire fiyatları 2,5 – 5 milyon konuşuluyorsa, çalışan memura verilen 8 bin TL nakit katkı bir tarafa, emekli memura verdiğiniz % 25’lik zam devede kulak misali kalmıştır. Hiç olmazsa gerçekleri ifade etmekten çekinmeyin. Yaşananları bırakın yarın halimiz nice olacak, bir türlü tuttuğu görülmeyen programlarla, insanları meşgul etmeyi sürdürün.

Herkes hayatı yaşıyor. Sıkıntıları görüyor. Çare bulamıyor. Tuzun üzerine siz de biber ekmeyin. Yazıktır, günahtır bu aziz millete yaşatılanlara.

Sevgi ve saygılarımla…