TV8’in yeni dizisi Aşka Düşman oyuncuları kimler, konusu nedir?

TV8 ekranlarının yeni dizisi Aşka Düşman'ın fragmanı merak uyandırdı.Peki, Aşka Düşman dizisi ne zaman başlıyor?  Aşka Düşman dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir?  İşte, TV8'in yeni dizisi Aşka Düşman oyuncuları, konusu ve diziye dair tüm merak edilenler. 
Merakla beklenen Acunmedya imzalı dizi 4 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Başrollerini Nazan Kesal, Cem Yiğit Üzümoğlu,  Buse Meral'in paylaştığı dizinin yönetmeni Mesude Erarslan oldu. Dizinin konusu ve oyuncuları merak edilip araştırılmaya başlandı. Dizi bir anne tarafından yetiştirilen İnci'nin,  Uygar ile güçlüklerle sınanan aşkını anlatacak. Peki, Aşka Düşman dizisi ne zaman başlıyor, hikayesi ne? 


  AŞKA DÜŞMAN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, HANGİ TARİHTE?

Senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur'un birlikte kaleme aldığı Acun Medya imzalı Aşka Düşman dizisi,  TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan'ın oturduğu Aşka Düşman dizisinin yayın tarihi belli oldu.  Merakla beklenen dizi, 4 Ocak 2024 Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara geliyor.

AŞKA DÜŞMAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Çekimleri İzmir, İstanbul ve Bursa'da gerçekleştirilen dizide olayları,  Bahriye'nin kızlarından İnci Neva'nın doktor Uygar'la (Cem Yiğit Üzümoğlu) karşılaşması başlatacak.  İki gencin aşkının önüne birçok engel çıkacak. Dizi, aşka düşman bir anne tarafından yetiştirilen İnci'nin Uygar ile güçlüklerle sınanan aşk hikayesine odaklanıyor.


AŞKA DÜŞMAN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Başrollerini Nazan Kesal, Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Merve Nur Bengi, Esra Ruşan, Ebru Aykaç, Bedia Ener, Barış Aytaç, Bihter Dinçel, Lavinya Ünlüer, Beste Kanar, Pelin Bahsi, Mehmet Çepiç, Jale Yücel, İbrahim Şahin, Mustafa Arhan, Berkan Bulut ve Sermet Yeşil gibi isimler rol alıyor.

AŞKA DÜŞMAN 1. BÖLÜM ÖZETİ 

Bahriye Şimşek hem çocuklarını hem de toprağını tek başına büyüten bir Anadolu kadını. Yaşadıkları nedeniyle erkeklerin,  kadınların hayatındaki en büyük sınanma olduğuna inanır. Kendi gibi 3 kızı Feraset, Mahur ve İnci’yi de ”Aşka düşman” olarak büyütür. İnci de annesinin sözünden çıkmamıştır ta ki bir gün ablası “yetiş ölüyoruz” diye arayana kadar.  İnci ablasına yardım ederken Cerrah Uygar’la tanışır. Aşka kapılarını kapatmış olan Uygar ise en iyi dostu olan  Mahur ile huzura dayalı bir evlilik yapmayı düşünürken İnci ile tanışır ve planları alt üst olur.  İki mücadeleci genç Uygar ve İnci, beraber hep bir müşkülü çözmeye çalışırken gitgide birbirlerine çekilirler.  İnci’nin seçimleri Uygar’ın da Mahur’un da Bahriye’nin de bütün hayatının kökten değişmesine sebep olacaktır.