Video, Haber-Foto: Mustafa Işık

Tokat U-18 Ligi Final maçında Topçamspor Kulübü ile Niksar Belediyespor arasında oynandı. Uzunburun Sentetik Sahası’nda 90 dakika sonunda Topçamspor Kulübü, Niksar Belediyespor’u 4-3 yenerek kupanın sahibi oldu. Tokat ekibinin gollerini Can Güler (3) ve Karahan Değirmenci’den geldi. Topçamspor Kulübü, U-18 Ligi Türkiye Şampiyonası’nda Tokat’ı temsil edecek. U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (26)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (25)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (24)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (23)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (22)Maç sonunda Topçamspor Kulübü’nün genç yetenekleri saha içinde galibiyet sevinci yaşadılar. Kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarla birlikte tezahüratlar yaptılar. Ardından Teknik Sorumlu Orhan Yazıcı oyuncuları toplayarak tebrik etti. Genç yetenekler Yazıcı’yı omuzlarına alarak hava fırlatıp sevinç yaşadılar.

U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (19)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (18)Madalya Töreni Yapıldı
Niksar Belediyespor’u 4-3 yenerek şampiyon olan Topçamspor Kulübü futbolcularına madalyaları verildi. Madalyalarına kavuşan yeşil sahaların kurtları anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekindiler.

U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (13)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (14)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (12)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (11)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (9)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (10)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (8)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (6)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (5)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (4)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (3)U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (2)Maç Sonu Değerlendirmeler
Topçamspor Kulübü’nün 4-3 yendiği Niksar Belediyespor maçının ardından Teknik Sorumlu Orhan Yazıcı, 3 gol atarak Hat-Trick yapan Can Güler, Kaptan Beren Şahin ve Karahan Değirmenci Tokat Hürsöz’e açıklamalarda bulundular.Orhan Yazıcı“Sırada Tokat'ımızı En Güzel Temsil Etmek İçin Türkiye Şampiyonası Var”
Teknik Sorumlu Orhan Yazıcı, “Topçamspor'u bir önceki sene de ben konuşmalarımızda söylemiştim. Altyapıdan çok dolu şekilde geliyoruz. Bunun meyvesini ileriki zamanlarda göreceğiz demiştim. Şimdi U-18’de şampiyon olduk. Bütün yaz kategorisinde hedefi olan, final veya yarı final oynamak bizim için başarıydı. Biz normal sezonu U-18 Ligini 14 puan farkla bitirmiştik, normal sezonu ama Play-Off olduğu için de mecbur. Çaprazlarda Sulusaray üç sıfır gibi net bir skorla yendik. Finalde çok değerli kardeşim, meslektaşım Aziz Hoca'yla beraber finalde karşılaştık. Hak ettiğimiz olan şampiyonluğu aldığımızı düşünüyorum. Şimdi sırada Tokat'ımızı en güzel temsil etmek için Türkiye şampiyonası var. İnşallah orada da ismini en güzel şekilde duyurup Tokat Spor'una katkı vereceğiz.” değerlendirmesinde bulundu. 

“Tokat 1. Amatör Ligi’nde Final Oynamak İstiyoruz”
Tokat 1. Amatör Ligi Play-Off maçları hakkında da görüş bildiren Orhan Hoca, “Amatör kümede her sene olduğu gibi benim olmazsa olmazım Play-Off’lara çıkmaktı. Çok şükür gerçekleştirdik. Amatörde de rakip takım Pazarspor oldu. Orada da Naim hocam var. Onunla karşılaşacağız. Geçen sene biz onları eleyip geçmiştik. Bu sene nasip. İnşallah geçen taraf yine biz oluruz. En az bir final görmek, orada da arzumuz.” dedi. 

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

“Gönül BAL Ligi’nde Olmak İster Ama...”
Yazıcı, “Sizlerde her zaman bizleri BAL Ligi’nde görmek istediğinizi söylersiniz, çevremizde de böyle bir beklenti var. İnşallah BAL Ligi’nde oynamak nasip olur ama siz de biliyorsunuz ki maddiyatla, destekle olan bir şey. Topçamspor Kulübü bir kuruş dahi gelir olmayan bir kulüp. Tamamen sporcu gençlerin ve aileleriyle yürüttüğümüz kulüp geleneği, gönül ister tabii ki. Alt taraftan çok dolu geliyoruz. Bunu taşıyabilir miyiz derseniz taşırız. Ama maddi gelir olması lazım bunun içerisinde. İnşallah onu da bulabilirsek niye olmasın? Önümüzdeki senelere eğer çocuklarımızı da bünyemizde muhafaza edebilirsek tabii ki hedefimiz bu yönde.” açıklamasında bulundu.Can Güler“Bu Maçta Bana da 3 Gol Atmak Nasip Oldu”

Stoper oyuncusu Can Güler, “Tokat U-18 Ligi Final maçında Niksar Belediyespor’u 4-3 yendiğimiz için mutluyuz. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Tokat’ta şampiyon olduk ve ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edeceğiz. Orada da mücadelemize devam edeceğiz. Bu maçta bana da 3 gol atmak nasip oldu, mutluyum. Gol atmak önemli değil, takımın kazanması önemliydi. Mutluyuz.” ifadesini kullandı.

Beren Şahin

“Taktik ve Tekniklerimizle Maçı Kazandık”
Takım Kaptanı Beren Şahin, "Hak ettiğimiz bir şampiyonluktu. Ligde 12 puan fark attık rakiplerimize. Final maçında da taktik ve tekniklerimizle maçı kazandık. Hocamızı ve takım arkadaşlarımı tebrik ederim.” şeklinde konuştu.Karahan Değirmenci“Bu Maçta 1 Gol Attığım İçin Mutluyum”
Sol Açık Karahan Değirmenci, “Namağlup iki sene üst üste şampiyon olduk. Bunun için sevinçliyiz ve gururluyuz. Takım arkadaşlarımızın ayaklarına sağlık. Son dakikaya kadar çekişmeli bir maç oldu. İki takımda şampiyon olmak için 90 dakika boyunca mücadeleden vazgeçmedi. Maç sonunda 4-3 skorla kazanan Topçamspor Kulübü oldu. Bu maçta 1 gol attığım için mutluyum. Şimdi sıra Türkiye Şampiyonası’nda. Orada da Tokat’ımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. U 18 Ligi Tokat Şampiyonu Topçamspor Kulübü (1)