31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Tokat’ın Yeşilyurt ilçesinde Belediye Başkanı olarak seçilen Muhsin Yılmaz, hakkında detaylar merak ediliyor. Peki, Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, eğitimi ne, mesleği ne, evli mi, çocuğu var mı? Muhsin Yılmaz yüzde kaç oyla seçildi? İşte detaylar...

Bıçaklı saldırıya uğrayan üniversiteli kurye Ata Emre Akman kimdir? Katili yakalandı mı? Bıçaklı saldırıya uğrayan üniversiteli kurye Ata Emre Akman kimdir? Katili yakalandı mı?

Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz?

Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı olarak seçilen Muhsin Yılmaz, ilçe halkının merakını gidermek için yakından inceleniyor. 1978 doğumlu olan Yılmaz, doğduğu topraklarda ilkokuldan liseye kadar eğitimini tamamladı. Evli olan Yılmaz, eczane teknikeri olarak 22 yıl boyunca Yeşilyurt'ta görev yapmıştır.

Muhsin Yılmaz yüzde kaç oyla seçildi?

2019'da Milliyetçi Hareket Partisi'nden Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Muhsin Yılmaz, 2024 seçimlerinde de %50.92 oy oranıyla başarı elde etti. 

Seçim zaferinin ardından, Muhsin Yılmaz göreve devam etmenin gururunu yaşadığını belirtti. Kendisine destek olan Yeşilyurt halkına, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ne, Tokat Milletvekili Yücel Bulut'a, İl Başkanı Mustafa İpek'e ve İlçe Başkanı Ahmet Turan Aydoğan'a minnettarlığını ifade etti. Görev süresi boyunca ilçenin gelişimine ve kalkınmasına yönelik projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Yılmaz, bu başarıların arkasında güçlü bir takım ruhu ve destekçilerin olduğunu vurguladı. Ayrıca, Yeşilyurt'un her köşesine dokunarak ilçenin her alanda ilerlemesini sağlamak için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Muhsin Yılmaz, göreve yeniden seçilmenin, Yeşilyurt için daha fazla çalışma ve hizmet etme fırsatı olduğunu belirtirken, başarıların sadece kendi değil, bir ekip çalışmasının ürünü olduğunu vurguladı. İlçenin bugünü ve yarını için destek veren her bireyin önemli olduğunu altını çizdi. Yeşilyurt'un geleceği için daha fazla çaba sarf etme sözü verdi.