Bu hafta Zuhal Topla'nın mutfakta birbirinden iddialı yarışmacıları izleyenlere unutulmaz lezzet deneyimleri yaşatacak gibi görünüyor. Yarışmanın heyecan dolu anlarını kaçırmamak için ekran başında olun! İşte bu haftanın yarışmacıları ve onların mutfak hikayeleri...

1. Duygu Çelik - Pazartesi (05.06.2024):

37 yaşındaki Duygu Çelik, 3 çocuk annesi ve aslen Karslı. 15 yıllık ev hanımlığı deneyimi ile herkesi korkutuyor. Geleneksel lezzetleriyle sofralarını donatan Çelik, kendine rakip tanımadığını söylüyor ve ilk günden itibaren meydan okuma tavrını ortaya koyuyor. Günümüzde geleneksel lezzetlere olan özlemin dorukta olduğu bir dönemde, Duygu Çelik'in masasından neler çıkacağı merakla bekleniyor.

2. Günday Akdoğan - Salı (06.06.2024):

44 yaşındaki Günday Akdoğan, 3 çocuk babası ve aslen Ordulu. Karavanıyla gezip tavuk pilav satan Akdoğan, mutfak tecrübesiyle herkesi şaşırtıyor. Sınırları zorlayan fark yaratan lezzetleriyle dikkat çeken yarışmacı, 75 bin TL'yi kızının çeyizi için kullanmak istemesiyle de duygusal anlar yaşatıyor.

3. Eray Demir - Çarşamba (07.06.2024):

28 yaşındaki bekar yarışmacı Eray Demir, aslen Şile Ağvalı. Bilgisayar mühendisi olan Demir, mutfakta adeta bir yıldız gibi parlıyor. Dünya mutfağından lezzetleri sofralara taşıyan ve sosyal medyada paylaştığı yemek tarifleriyle büyük beğeni toplayan Eray Demir, haftanın en dikkat çekici isimlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Leyleklerin yuvası yıkılmaktan kurtarıldı Leyleklerin yuvası yıkılmaktan kurtarıldı

4. Gökçen Yıldız - Perşembe (08.06.2024):

43 yaşındaki Gökçen Yıldız, 2 çocuk annesi ve Diyarbakırlı. Sosyal medyada paylaştığı yemek videolarıyla dikkat çeken Yıldız, iddialı mutfak becerileriyle izleyenleri şaşırtmayı hedefliyor. Diyarbakır'a özgü lezzetleriyle sofraları süslemesi beklenen Gökçen Yıldız, yarışmada ne gibi sürprizlere imza atacak merak konusu

5. Ezgi Topçu - Cuma (09.06.2024):

27 yaşındaki bekar yarışmacı Ezgi Topçu, Bursalı ve sosyal medyada içerik paylaşıyor. Spor ve sağlıklı beslenmeye olan ilgisiyle bilinen Topçu, insanlarla pek anlaşamama özelliğiyle de dikkat çekiyor. Ancak mutfakta nasıl bir performans sergileyeceği ve izleyicilere neler sunacağı büyük bir merak konusu. Topçu daha ilk günden yarışmacılara karşı takındığı tavırla tepki aldı.