Eski dostlar arasındaki 4 yıllık küslüğün sona erdiği müjdesi, Türkiye'nin dizi ve sinema dünyasını sarsarak gündeme oturdu. Murat Cemcir ile Ahmet Kural arasındaki uzun süren soğukluğun ardından, son olarak 'Override' oyununun galasında yapılan açıklamalar, hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Peki, Ahmet Kural Murat Cemcir neden küs? Ahmet Kural Murat Cemcir barıştı mı, neden küs? Ahmet Kural Murat Cemcir olayı ne aralarında ne geçti? İşte detaylar...

Ahmet Kural Murat Cemcir neden küs?

İkilinin uzun yıllar birlikte çalıştığı ve birbirine yakın dost olduğu biliniyordu. Ancak 2020 yılında ortaya çıkan bir küslük, hayranlarını şaşırtmıştı. Ahmet Kural'ın düğününe davet edilmemesi ve projelerde birlikte yer almamaları, aralarındaki soğukluğun dikkat çeken nedenleriydi.

Ahmet Kural Murat Cemcir barıştı mı?

Eski dostlar Murat Cemcir ile Ahmet Kural arasındaki 4 yıllık küslüğün sona erdiği haberleri gündemi sallıyor. İkili, son olarak 'Override' oyununun galasında bir araya geldi.

Anadolu Basın Birliği Tokat Şubesi'nden Başkan Yazıcıoğlu'na ziyaret Anadolu Basın Birliği Tokat Şubesi'nden Başkan Yazıcıoğlu'na ziyaret

Murat Cemcir, 'Override' oyununun galasında kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken, Ahmet Kural hakkında net bir açıklama yaptı. Cemcir, "Bizim aramızda bir küslük yok. Ben kimseye küsmem, insanlar bana küserler. Ben dururum. Sonra geri gelirler barışırlar. Ahmet geri gelmedi. Ahmet benim çok sevdiğim eski bir arkadaşım. Bundan sonra da eskide kalacak" dedi.

Ahmet Kural'ın Açıklaması: "Uzun Süreli Kırgınlık"

Ahmet Kural da daha önce bir röportajında, Murat Cemcir ile aralarındaki kırgınlığı açıklamıştı. Kural, "Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi de yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler" ifadelerini kullanmıştı.

Bu gelişmeler, uzun süredir merakla beklenen bir barış haberi olarak değerlendiriliyor. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in tekrar bir araya gelerek yeni projelerde yer alıp almayacakları ise zamanla netlik kazanacak.