Almus halkının teveccühü ile ikinci dönem için kolları sıvayan Bekir Özer'e hakkında detaylar merak ediliyor. Peki, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, çocuğu var mı? Bekir Özer yüzde kaç oyla seçildi? işte detaylar...

Almus Belediye Başkanı Bekir Özer kimdir?

Almus'un sevilen simalarından Bekir Özer, 1975 yılında Almus ilçesinde dünyaya geldi.  49 yaşındadır. Eğitim hayatına doğduğu şehirde başlayan Özer, ilkokulu, ortaokulu ve lisesini Almus'ta tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için Ankara'ya gitti.

Bekir Özer mesleği nedir?

1995 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü'nde polis memuru olarak göreve başlayan Bekir Özer, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Ardından Başbakanlık Koruma Müdürlüğü'nde çalışmaya başladı ve bu görevinde de başarılı bir performans sergiledi.

İsmail Doru: "Hak arama lüks haline geldi" İsmail Doru: "Hak arama lüks haline geldi"

Bekir Özer siyasete nasıl girdi?

2019 yılında Milliyetçi Hareket Partisi'nden Almus Belediye Başkanı adayı olarak seçimlere giren Özer, rakibi Ak Partili aday Yüksel Mirzaoğlu'na fark atarak yüzde 54,33 oy oranı ile zafer kazandı. Halkın büyük desteğini alan Özer, Almus'un belediye başkanı olarak göreve başladı.

Bekir Özer yüzde kaç oyla seçildi?

2024 seçimleri geldiğinde, partisi tarafından tekrar aday gösterilen Bekir Özer, halkın gönlünde taht kurmuş bir isim olarak yarışa girdi. Seçim sonuçlarına göre, Özer yüzde 49,32 oy oranı ile tekrar seçildi. Bu sonuçlar, Almus halkının Özer'e olan güvenini bir kez daha göstermiş oldu.

Bekir Özer evli mi, çocuğu var mı?

Evli ve 2 çocuk babası olan Bekir Özer, yeni dönemde de Almus'un hizmetkarı olmaya devam edecek. Halkın beklentilerini karşılamak ve şehri daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmalarına aralıksız devam edeceği belirtiliyor.