Tokat futbolunun teknik isimlerinden Namık Altunsoy, Teknik Direktörlük kariyerinde yeni bir takımla anlaşmaya vardı. Tokatlı Teknik Direktör Namık Altunsoy, TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Amasyaspor Futbol Kulübü ile anlaşmaya vardı. Amasyaspor Fk, 15 takımlı TFF 3. Lig 2. Grup’ta 18. Hafta geride kalmışken 17 maçta 17 puanla 12. Sırada bulunuyor.

NAMIK ALTUNSOY BİRLİK BERABERLİK İSTEDİ

            Teknik Direktör Namık Altunsoy, Amasyaspor Futbol Kulübü ile ilk antrenmanına çıkarken taraftarlara mesaj verdi ve “Sevgili Amasyaspor taraftaları; 1987-88 yılında bu değerli yeşil-beyazlı formayı ıslatmış birisi olarak bugün Amasyaspor’un teknik direktörü olarak göreve başladım. Öncelikli olarak beni bu güzel, değerli, kıymetli, kutsal göreve layık gören Yönetim Kurulu Başkanımıza ve Yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Aslen Tokatlıyım, bu coğrafyanın insanıyım. Bu coğrafyanın insanlarının duygularını, isteklerini çok iyi biliyorum. 12 profesyonel kulüpte görev yaptık. Bugün burada ilk amacımız Amasyaspor’un bulunduğu bu kritik durumdan daha yukarılara, hak ettiği yerlere çıkarmak olacaktır. Bunun için bütün Amasyaspor sevdalılarından, bütün camiadan, basınından, hakem camiasından, taraftar gruplarından, herkesten destek istiyoruz. Çünkü bu birlik beraberlik sağlandığı zaman başarı gelecektir. Biz geçmişte Amasya’da bunları yaşadık, gördük ve oluşan o birlik beraberliğin başarı getirdiğini yaşadık. Burada çok değerli arkadaşlarım var, takım kaptanlarım var ve onların hepsiyle diyalog halindeyiz, inşallah bize güvenen insanları mahcup etmeyeceğiz. Tüm enerjimizi, dağarcığımızdaki tüm bilgileri Amasyaspor’umuzun başarısı için harcayacağız. Bu enerji ile geldik, bu istekle geldik, tekrar tekrar söylüyorum, şuanda Amasyaspor taraftarlarından hem Amasyaspor’a hem de bizlere sahip çıkmasını istiyorum ve bekliyorum.” Dedi.

Memur-Sen Bursa: Doğum izni 32 haftaya çıkarılmalı Memur-Sen Bursa: Doğum izni 32 haftaya çıkarılmalı

NAMIK ALTUNSOY KİMDİR? HANGİ TAKIMLARDA GÖREV YAPTI?

            Amasyaspor Futbol Kulübü ile anlaşmaya varan Namık Altunsoy kimdir? Hangi takımlarda görev yaptı?

            Namık Altunsoy, 01 Mart 1965 yılı Tokat doğumludur. Tokatspor takımında forma giymiştir. Teknik Direktörlük yaşamında Tokatspor, Karsspor, Ünyespor, Diyarbekir Spor A.Ş., Anagold 24Erzincanspor, Vefa Group Van Spor Fk, Orhangazi Belediyespor, Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş., Osmaniyespor Futbol Kulübü ve en son 202-2023 döneminde Merkür Jet Erbaaspor takımında görev aldı.