Haber: Mustafa Işık

Yeniden Refah Partisi Artova'da ilçe siyasetinde tarihi bir adım atarak 1'inci sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı olarak Derya Eroğlu'nu gösterdi. Eroğlu, Artova'da ilçe siyasetinde ilk kadın aday olma ünvanını kazandı.

Kendini yere atıp yuvarlanan Ak Partili İbrahim Efe partisinden neden istifa etti? Kendini yere atıp yuvarlanan Ak Partili İbrahim Efe partisinden neden istifa etti?

Seçim çalışmalarına hız veren Yeniden Refah Partisi Artova ilçe teşkilatı, 31 Mart'ta yapılacak yerel ve mahalli idareler seçiminde kadrolarını şekillendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda parti, esnaflık yapan Derya Eroğlu'nu Artova'dan 1'inci sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı olarak göstererek ilçe siyasetinde öncü bir adım attı.

Eroğlu adaylığıyla ilgili şunları söyledi:
"Artova siyasetinde ilk kadın aday olarak partim ve şahsım adına gurur ve mutluluk içerisindeyim. Bir Artova sevdalısı olarak Artova'mız ve halkımız için hizmet etmeye çıktığımız bu yolda halkımızdan çok büyük bir teveccüh görüyoruz. Seçildikten sonra da bu teveccühe layık olmak için hiç durmadan çalışacağız. Artova'mıza hizmet getireceğiz İnşallah, Artova'mızı Refaha ve hizmetle buluşturacağız." dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin Artova'da ilk kadın aday göstermesi, ilçe siyasetinde önemli bir gelişme olarak yorumlanıyor. Eroğlu'nun adaylığı, Artova'da kadınların siyasete daha fazla katılımını teşvik etmesi açısından da önem taşıyor.Whatsapp Image 2024 02 21 At 23.09.28Artova’da Oğuzhan Aydan hamlesi 

Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Başkanı Oğuzhan Aydan, Tokat’ta seçim çalışmalarını İl teşkilatıyla titizlikle sürdürüyor. Genç yaşının vermiş olduğu enerjisiyle Başkan Aydan, partisinin Artova'da ilçe siyasetinde tarihi bir adım attırarak 1'inci sıra İl Genel Meclis Üyesi Adayı olarak Derya Eroğlu'nu göstertirdi. Böylelikle Artova'da ilçe siyasetinde ilk kadın aday olma ünvanını kazandırarak Artova'da kadınların siyasete daha fazla katılımını teşvik etmesinde rol model oldu. Yaptığı bu hamlesiyle genç Başkan Oğuzhan Aydan, Artova'da partilere örnek teşkil etti.