Show TV'nin popüler dizisi Bahar, izleyicilerini heyecanlandıran yeni bir gelişmeyle gündeme oturdu. Son bölümlerde yaşanan sürpriz olaylarla birlikte merakla beklenen yeni başrol karakterinin kim olacağı sorusu cevabını buldu. Yapılan son açıklamalara göre, Bahar dizisinin kadrosuna katılacak olan Deniz Sarıkaş, Rüzgâr karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki, Bahar dizisinin Rüzgar'ı Deniz Sarıkaş kimdir, kaç yaşında, sevgilisi var mı? İşte detaylar...

Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı! Hakan Çavuşoğlu açılışı yaptı!

Bahar dizisinin Rüzgar'ı Deniz Sarıkaş kimdir?

Deniz Sarıkaş, İstanbul'da 2000 yılında doğmuş olup, Müjdat Gezen Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü mezunu olarak biliniyor. Genç yetenek, çeşitli yeteneklere sahip olmasının yanı sıra İngilizce diline de hakim. Oyunculuk kariyerine Socia Ajansı'nda başlayan Sarıkaş, daha önce Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Kirli Sepeti gibi yapımlarda rol almıştı. Bahar dizisine katılacak olan Deniz Sarıkaş'ın canlandıracağı karakter olan Umay ise dizinin akışına yeni bir dinamizm katacak.

Bahar dizisinin mevcut kadrosunda ise Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Hatice Aslan, Füsun Demirel, Demirhan Demircioğlu, Nilsude Albayrak, Elit Andaç Çam ve Alisa Sezen Sever gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

Deniz Sarıkaş evli mi, sevgilisi var mı?

24 yaşında olan Deniz Sarıkaş'ın evli olmadığı biliniyor. Sarıkaş'ın basına yansıyan bir sevgilisi de yok.

Yapımcılar, yeni karakterin diziye katılmasıyla birlikte reytinglerde daha da yükseleceğini öngörüyor. Bahar dizisinin izleyicileri, Deniz Sarıkaş'ın canlandıracağı yeni karakterle ilgili heyecanla beklemeye başladı. Dizinin gelecek bölümlerinde neler yaşanacağı ve yeni karakterin hikâyeye nasıl bir soluk getireceği ise merakla bekleniyor.