Asya Engin, boşanma sonrası düğünde kendisine takılan altınların Barış Üregül tarafından geri verilmediğini iddia ederek mahkemeye başvurmuştu. Peki Barış Üregül Asya Engin’in altınlarını verdi mi? İşte detaylar... 

Ünlü şarkıcı Asya Engin, eski eşi ve ünlü oyuncu Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül'e karşı açtığı ziynet eşyası davasını kazandı. İstanbul Aile Mahkemesi, düğünde takılan değerli altınların bir kısmının Engin'e iadesine hükmetti. Çift, 2017 yılında evlenmiş ve 2020'de boşanmıştı. 

Osmangazi'den gençlere 19 Mayıs hediyesi Osmangazi'den gençlere 19 Mayıs hediyesi

Barış Üregül ve Asya Engin’in altın iadesi davasında son gelişmeler!

Asya Engin, boşanma sonrası düğünde kendisine takılan altınların Barış Üregül tarafından geri verilmediğini iddia ederek mahkemeye başvurmuştu. Dava dilekçesinde, Engin’e ait olduğu belirtilen ve Üregül tarafından şahsi kasaya kaldırılan altınların iadesi talep edildi. Bu altınlar arasında iki adet beşlik Ata altını, iki adet 2.5 Ata altını, 14 adet Ata altını, 17 adet yarım Ata altını ve bir adet 18 ayar yaklaşık 20 gram bilezik bulunuyordu. Barış Üregül ise, Asya Engin’in evden ayrılırken üvey babası aracılığıyla ziynet eşyaları dahil tüm eşyalarını aldığını öne sürerek karşı dava açtı. Mahkeme, Asya Engin’e 1 adet 22 ayar 18.25 gram 2.5 Ata altını, 14 adet her biri 7 gram olan 22 ayar tam altın ve 1 adet 22 ayar 3.5 gram altının Asya Engin’e iadesine karar verdi. Ancak her iki tarafın itirazı üzerine dava dosyası İstinaf Mahkemesi’ne gönderildi, süreç devam ediyor.