Tiktok fenomeni Om Fahad kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Tiktok fenomeni Om Fahad kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta devre arası transfer döneminde flaş hamleler gelmeye devam ediyor. Siyah-beyazlıların son olarak Portekiz ekibi Braga'nın formasını terleten Al-Musrati ile anlaştı. Peki, Moatasem Al-Musrati kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı, evli mi, çocuğu var mı?

Al-Musrati kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Beşiktaş, transfer çalışmalarında hız kesmeden ilerlerken, kulüp, Al Musrati ile anlaşmaya vardıklarını duyurdu. Braga formasıyla başarılı performans sergileyen Libya asıllı orta saha oyuncusu, Portekiz Ligi'nde bu sezon 11 maçta sahaya çıkarak 3 gol kaydetmişti. 1,89 cm boyundaki oyuncu, ön libero ve orta saha pozisyonlarında görev alabiliyor.

Al-İttihad'da başlayan kariyerine Guimaraes B ve Rio Ave gibi takımlarda devam eden Al Musrati, son olarak Braga'da forma giydi. 27 yaşındaki oyuncu, Braga formasıyla 151 maça çıkarken, 15 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi. Ayrıca, Libya Milli Takımı'nda da 42 kez forma giydiği biliniyor. Al Musrati'nin Braga ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihine kadar devam ediyor.

Beşiktaş'ın kadrosuna katmayı planladığı Al Musrati ve Ernest Muci için Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde lisans kaydı açıldı.

Al Musrati'nin Libya doğumlu olduğu ve dolayısıyla Libya asıllı bir futbolcu olduğu belirtiliyor. 6 Nisan 1996 doğumlu olan oyuncu, 2024 itibarıyla 27 yaşında. Evli olup olmadığı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.

Beşiktaş taraftarları, Al Musrati'nin takıma katkı sağlayacağına ve önümüzdeki dönemlerde orta sahada önemli bir oyuncu olacağına inanıyor. Siyah beyazlı kulübün transferdeki bu hamlesi, taraftarlar arasında heyecan yaratırken, ligdeki performanslarına da olumlu yansıması bekleniyor.