Demet Evgar’ın Show TV'nin popüler dizisi Bahar’ın yeni bölümünde gelinlik giymesi, izleyicilerin büyük ilgisini çekti ve geniş yankı uyandırdı. Peki, Demet Evgar’ın giydiği gelinlik neden gündem oldu?  İşte detaylar...

Show TV'nin büyük beğeni toplayan dizisi Bahar’ın başrol oyuncusu Demet Evgar, dizinin yeni bölümünde kendi nikâhında giydiği gelinliğini giydi. Ünlü oyuncu, performansıyla izleyicilerin gönlünde taht kurarken, yayımlanan yeni bölümdeki bir sahnede rol arkadaşı Mehmet Yılmaz Ak ile birlikte 'Romeo ve Juliet' oyununu canlandırdı.

Demet Evgar’ın giydiği gelinlik neden gündem oldu? 

Demet Evgar, bu sahnede ekranlara bir gelinlikle çıktı. İzleyiciler tarafından fark edilen bu gelinliğin, Evgar'ın 17 Mart 2022 tarihinde Levent Babataş ile evlendiği gün giydiği gelinlik olduğu anlaşıldı.
Ünlü oyuncunun, kendi düğününde giydiği gelinliği dizide kullanması izleyiciler tarafından büyük bir sempatiyle karşılandı ve sosyal medyada gündem oldu. Evgar'ın bu jesti, hem diziye hem de oyuncunun kendisine olan ilgiyi artırdı.

Türkan Şoray: “Hayatımın dönüm noktası, kızım Yağmur’un doğumu” Türkan Şoray: “Hayatımın dönüm noktası, kızım Yağmur’un doğumu”

 
 

Editör: Elvan Mert