Son günlerde sosyal medyada dolaşan iddialara göre, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel'in eşi Elif Duygu Adıgüzel'in Çekmeköy Belediyesi'ne Başkan Yardımcısı olarak atanacağına dair spekülasyonlar hız kazandı. Elif Duygu Adıgüzel'in kimliği ve kariyeri, bu iddiaların merkezinde yer alıyor. Peki, Elif Duygu Adıgüzel kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, çocuğu var mı, eşi kim? Elif Duygu Adıgüzel Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcısı mı oldu? İşte detaylar...

Elif Duygu Adıgüzel kimdir?

16 Temmuz 1983 tarihinde İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğan Elif Duygu Adıgüzel, eğitim hayatına Kadıköy'de başladı ve aynı ilçede ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamladı.

Elif Duygu Adıgüzel mesleği ne?

Dumlupınar Üniversitesi'nde Sosyoloji bölümünden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamlayan Adıgüzel, aile danışmanlığı alanında da başarılı bir şekilde eğitim almış ve unvanını elde etmiştir.

Elif Duygu Adıgüzel ne işler yaptı?

Kariyerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı bir merkezde sosyolog olarak başlayan Elif Duygu Adıgüzel, daha sonra Ataşehir Belediyesi'nde çeşitli görevler üstlenmiştir. Sosyal Yardım Müdürlüğü ve Basın ve Halkla İlişkiler Direktör Vekilliği gibi pozisyonlarda çalışmıştır. Son olarak, 2015 yılından bu yana Kadıköy Belediyesi'nde sosyal destek hizmetleri müdürü olarak görev yapmaktadır.

Elif Duygu Adıgüzel eşi kim çocuğu varmı?

Elif Duygu Adıgüzel, sadece meslek hayatıyla değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ve sivil toplum çalışmalarıyla da dikkat çekmektedir. Birçok ulusal konferansta sunum yapmış ve Sosyoloji Derneği üyesi olarak aktif rol almaktadır. Evli olan ve Algı adında bir kız çocuğu babası olan Adıgüzel, kamuoyunda sadece kariyeriyle değil, aynı zamanda aile hayatıyla da bilinmektedir.

2024 Doğalgaz bedava mı? Bedava doğalgaz uygulaması bitti mi? 2024 Doğalgaz bedava mı? Bedava doğalgaz uygulaması bitti mi?

Elif Duygu Adıgüzel neden gündem oldu?

Son günlerde gündeme gelen iddialara göre, Elif Duygu Adıgüzel'in Çekmeköy Belediyesi'ne Başkan Yardımcısı olarak atanacağı konuşulmaktaydı. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, X hesabından yaptığı paylaşımda "Bahse konu atama iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır" diyerek b iddiaları yalanladı.