Baharın tazelik ve zarafeti, her kadının kokusuyla birleşir. Nest Lychee Rose'un meyveli ferahlığı, Guerlain Mon Guerlain'in vanilya sıcaklığı ve Maison Margiela'nın romantik çiçeksi esintisiyle, seçenekler sınırsızdır. Ellis Brooklyn Florist'in çiçek buketi gibi berraklığıyla, Hermes Un Jardin sur le Nil'in yeşil esintisi ve Chanel Chance Eau Fraîche'in canlandırıcı hafifliği, baharın esintisini şişeler. Maison Francis Kurkdjian 724'ün lüks dokunuşuyla ve Floral Street Sunflower Pop'un neşeli bergamotuyla, her biri kendine özgü bir hikaye anlatır. Bu seçkin parfümler, her kadının baharda kendini yeniden keşfetmesine ve kendini ifade etmesine olanak tanır. İşte en temiz ve ferah kokan 8 kadın parfümü!

Nest Lychee Rose

Lychee, 2024 baharında daha fazlasını görmeyi (ve koklamayı) bekleyebileceğiniz en yeni koku trendlerinden biridir. Bu popüler parfüm notasını Nest Lychee Rose ile kucaklayın. Bu büyüleyici karışım, liçinin lezzetini, gül yapraklarının narin cazibesi ve pembe şampanyanın ışıltılı özüyle birleştiriyor. Sonuç, yalnızca mevsimin meyveli tazeliğini yakalamakla kalmayıp aynı zamanda ona çiçeksi bir zarafet katan bir kokudur.

Anahtar Notlar: Gül Mutlak, Lychee, Efervesan Pembe Şampanya


Guerlain Mon Guerlain

Bahar için en iyi vanilya çiçeksi parfümünü mü arıyorsunuz? Guerlain Mon Guerlain'i denemelisiniz. Yasemin, lavanta ve vanilya notaları içeren bu Fransız kokusu sıcak ve sofistike ama şaşırtıcı bir şekilde bir o kadar da kadınsı ve tatlı. Bu kokuyu sonbahar ve kış aylarında da rahatlıkla kullanabilirsiniz ama bu koku bahar mevsiminde bir akşam kokusu olarak da seviliyor.
Anahtar Notlar:  Yasemin, Lavanta, Vanilya


Replica On a Date

Bu zarif, şehvetli ve tatlı parfüm, olgun üzümlerin ve taze güllerin kokusunun havayı doldurduğu bir yaz sonu akşamında sizi Provence'ın gün batımıyla aydınlanan üzüm bağlarına götürür. Maison Margiela'nın Siyah frenk üzümü likörü uyumu, Isparta gül yaprağı ve paçuli karışımından oluşan Replica On a Date, klasik çiçek kokusuna sıcak bir dokunuş sunuyor. Çeşitli bahar günlerine uygun, gündüzden geceye romantik bir koku arayanlar için ideal bir seçim.

Anahtar Notalar:  Siyah Frenk Üzümü Likörü Akordu, Isparta Gül Yaprağı, Paçuli


Ellis Brooklyn Florist

İlkbahar çiçekleri çığır açıcı olmayabilir ancak inkar edilemez bir şekilde zamansızlar. Sıcak aylar için mükemmel çiçeksi kokuyu seçmeye gelince, enfes bir seçim için Ellis Brooklyn FLORIST'ten başkasına bakmayın. Sümbülteber yaprakları, İtalyan bergamotu, altın gardenya, hanımeli ve yasemin notalarına sahip FLORIST, şişede sunulan taze bir bukettir. Şeffaf, modern ve güzel narenciye ve çiçek notalarından oluşan bu çarpıcı bahar aranjmanıyla yanlış yapmış olmazsınız.

Anahtar Notlar:  Sümbülteber Yaprakları, Altın Gardenya, Hanımeli 


Hermes Un Jardin sur le Nil

Daha taze bir bahar kokusu arıyorsanız Hermes Un Jardin sur le Nil’i mutlaka denemelisiniz. Bu koku, yeşil mango, nilüfer çiçeği, Hint kamışı gibi yeşil, bitkisel kokular ve tütsü ile çınar ağacının toprak karışımı karışımıyla Nil Nehri kıyısındaki yemyeşil bir ada bahçesini çağrıştırıyor. Bu sofistike koku bahar ayları için çok hoştur ancak tropik notalar onu yaz aylarında da rahatlıkla kullanılabilen bir parfüm haline getirir.

Anahtar Notlar:  Yeşil Mango, Lotus Çiçeği, Tütsü, Çınar Ağacı


Maison Francis Kurkdjian 724

Maison Francis Kurkdjian, kült favorisi Baccarat Rouge 540 ile tanınıyor, ancak savurganlığa değecek çok daha lüks kokular sunuyorlar. Cömert bir bahar kokusu mu arıyorsunuz? 724 en iyi seçimdir. Bergamot, yasemin ve sandal ağacı gibi notaları birleştirerek bahar mevsimi için temiz ve enerji verici, aydınlık, canlı ve konforlu bir şekilde bağımlılık yaratan misk çiçeksi bir koku oluşturuyor.

Anahtar Notlar:  Aldehitler, Bergamot, Yasemin, Beyaz Misk, Sandal Ağacı


Chanel Chance Eau Fraîche

Klasik bahar parfümleri söz konusu olduğunda Chanel Chance Eau Fraîche en zamansız seçeneklerden biri olarak öne çıkıyor. Bu koku, narenciye, yasemin ve tik ağacının ışıltılı karışımıyla temiz bir nefestir. Lezzetli notalar mükemmel bir şekilde dengelenmiş olup, günlük kullanım için ideal, canlandırıcı ve temiz bir koku yaratmaktadır. Chance Eau Fraîche'nin sofistike ve canlı bir bahar mevsimi için imza kokunuz olmasına izin verin.

Keşan Ticaret Borsası’ndan Mehmet Özcan’a ziyaret Keşan Ticaret Borsası’ndan Mehmet Özcan’a ziyaret

Anahtar Notlar:  Ağaç kavunu, Yasemin, Tik Ağacı


Floral Street Sunflower Pop

Van Gogh'un sarı ayçiçeklerinden ilham alan Floral Street Sunflower Pop, baharın çiçek ve narenciye unsurlarını güzel bir şekilde birleştiriyor. Canlı kehribar erik çiçeği ve süsen ile bergamot ve taze mandalinanın parlak karışımı, baharın özünü tamamen kapsayan ışıltılı ve neşeli bir koku. Narenciye, meyveli kokuların hayranıysanız, Ayçiçeği Pop sıcak aylar için ideal bir seçimdir.

Anahtar Notlar:  Bergamot, Bellini Akordu, Bal Akordu