Zaman zaman saha içinde futbolculara yaptığı sağlık müdahaleleri ile objektiflere takılan ve futbolculardan bile daha çok konuşulan fizyoterapist Lenka Jurisicova hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki, Fenerbahçe'nin transfer ettiği fizyoterapist Lenka Jurisicova kimdir? Lenka Jurisicova kaç yaşında nereli evli mi? İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin transfer ettiği fizyoterapist Lenka Jurisicova kimdir?

Fenerbahçe'nin transfer ettiği fizyoterapist Lenka Jurisicova, Slovakya kökenli bir uzman olarak dikkat çekiyor. Üniversitede fizyoterapi eğitimi almış ve 01.05.2020 tarihinden bu yana Spartak Trnava takımında görev yapmaktadır. 29 yaşındaki Jurisicova, 12 Mart 1995 doğumludur.

Kariyerine uzun yıllardır kulüpte hizmet ederek başlayan Lenka Jurišičová, sosyal medya hesaplarından kulüple güçlü bir bağ kurduğunu gösteriyor. Profesyonel hayatında başarılı olmanın yanı sıra sürekli olarak kendini geliştirmeye odaklanan Jurišičová, yeni eğitimlerle bilgisini ve becerilerini güncellemektedir.

Lenka Jurisicova evli mi? 

Slovak basını SportAktuality'nin açıklamasına göre, Fenerbahçe fizyoterapist Lenka Jurisicova ile anlaşmış kendisini transfer ettiği haberleri Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştür. Fizyoterapist Lenka Jurisicova, evlilik durumu hakkında bilgiler araştırıldığında bekar olduğu görülmektedir.

Avrasya Tüneli'nde yeni rekor Avrasya Tüneli'nde yeni rekor

Fenerbahçe'nin fizyoterapist kadrosunu güçlendirdiği bu transferle birlikte, Lenka Jurišičová'nın takıma önemli katkılar sağlaması beklenmektedir. Kulüp, uzmanlığıyla sporcuların performansını artırmaya ve sakatlık riskini azaltmaya yönelik olarak Jurišičová'nın deneyimlerinden yararlanacak.

Lenka Jurisicova instagram adresi ne?

Lenka’nın 10 bin takipçili Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @lenka.jurisic.

Slovak fizyoterapistin Fenerbahçe'ye transferi, hem takımın sağlık ve performans departmanını güçlendirecek hem de uluslararası arenada kulübün etkinliğini artıracaktır. Lenka Jurišičová'nın profesyonel yaklaşımı ve bilgi birikimi, Fenerbahçe'nin başarılı bir sezon geçirmesine katkı sağlayabilir.