İnci Taneleri dizisine ikinci bölümde dahil olan Cihan karakterine dair detaylar merak ediliyor.  Cihan karakterini canlandıran oyuncu ve hikayesi en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Peki, İnci Taneleri Cihan kimdir, Azem'in oğlu Cihan mı? İnci Taneleri dizisinin Cihan'ı Kubilay Aka kimdir? İşte detaylar...

İnci Taneleri dizisinin Cihan'ı Kubilay Aka kimdir?

İnci Taneleri Cihan'ın Kubilay Aka canlandırıyor.

Kubilay Aka 1995 yılında İstanbul'da doğdu. Genç oyuncu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Havaalanı Yönetim bölümünden mezun oldu. Oyunculuk kariyerine havaalanında çalışırken menajeri Ufuk Ergin ile tanışmasıyla adım attı. Vatanım Sensin, Çukur, Aşk Bu Mu?, Aşk 101, Cam Tavanlar gibi önemli yapımlarda rol aldı. 2022 yılında ise Show TV'de yayınlanmaya başlayan "Oğlum" dizisinde Tuğçe Açıkgöz ile başrolü paylaştı.

Dead Boy Detectives 2. Sezon ne zaman? Dead Boy Detectives oyuncuları kim? Dead Boy Detectives 2. Sezon ne zaman? Dead Boy Detectives oyuncuları kim?

İnci Taneleri dizisinin senaryosu Yılmaz Erdoğan tarafından yazıldı. Dizinin oyuncu kadrosu, diziye katıldığı andan itibaren büyük ilgi gördü. Rıza Kocaoğlu ve Kubilay Aka gibi isimlerin ikinci bölümde diziye dahil olması, izleyicilerin heyecanını artırdı.

Azem'in oğlu Cihan mı?

Ancak dizinin galasında Kubilay Aka'nın ağzından senaryoyla ilgili bir detayın kaçması, büyük bir sürprize neden oldu. Aka'nın, "Ben Yılmaz Erdoğan'ın değil, Azem'in oğlunu..." sözleri, Yılmaz Erdoğan'ın tepkisiyle karşılandı ve izleyicilerin dizi hakkındaki merakını artırdı. Bu sözler Azem Yücedağ'ın 10 yıl önce ayrıldığı ve aradığı oğlu Cihan mı? sorusunu akıllara getirdi. ilerleyen bölümlerde düğümlerin tek tek çözülmesi bekleniyor.

İnci Taneleri dizisinin her bölümü, özellikle Dilber karakterinin pavyon dansıyla sosyal medyada tartışmalara neden oluyor. Bu tartışmaların yanı sıra dizinin oyuncu kadrosu da büyük ilgi görüyor. Kubilay Aka'nın canlandırdığı Cihan karakterinin dizideki rolü, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.