Kayhan Yıldızoğlu'nun kızı Sibel Aybar babasının vefat ettiği haberini duyurdu. Yeşilçam'ın bir çok filminde ve dizilerde oynayan usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu'nun kızı Sibel Aybar (Yıldızoğlu)'nun kim olduğu merak ediliyor. Peki, Kayhan Yıldızoğlu'nun kızı Sibel Aybar kimdir? Kayhan Yıldızoğlu'nun kızı Sibel Yıldızoğlu kaç yaşında? soruların yanıtı haberimizde..

Kayhan Yıldızoğlu kimdir?

Kayhan Yıldızoğlu, Türk sinemasının sevilen oyuncularından biriydi. 1934 yılında İstanbul'da doğan Yıldızoğlu'nun babası Çerkes kökenli bir ziraat mühendisiydi, annesi ise Giritli bir öğretmendi. 1955 yılında yedek subay olarak askerliğini tamamladıktan sonra İstanbul'da bir kambiyoda döviz komiseri olarak çalışmaya başladı. Oyunculuk kariyeri ise tesadüfi bir şekilde başladı. Muhsin Ertuğrul'un eksik evraklarını tamamlamasına yardımcı olduktan sonra oyunculuk seçmelerine davet edildi ve beğenilerek oyunculuk kariyerine başladı.

Haldun Taner'in yönlendirmesiyle ilk filmi olan "Kara Murat Fatih'in Fedaisi"ni 1966 yılında çevirdi. Türk sinemasında genellikle rahip, doktor, komiser gibi rollerde oynamıştır. 150'den fazla filmde ve birçok televizyon dizisinde rol almıştır. En bilinen çalışmalarından biri ise Kanal D'de yayınlanan "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde canlandırdığı Yüce Majeste karakteridir.

Kayhan Yıldızoğlu'nun 9 Mart 2024'te 90 yaşında İstanbul'da yaşlılığa bağlı nedenlerden öldüğü açıklanmıştır.

Malatya Büyükşehir'den sosyal belediyecilik örneği Malatya Büyükşehir'den sosyal belediyecilik örneği

Kayhan Yıldızoğlu'nun kızı Sibel Aybar kimdir? Kayhan Yıldızoğlu'nun kızı Sibel Yıldızoğlu kaç yaşında?

Kayhan Yıldızoğlu'nun sinema hayatına ise 1966 yılında "Malkoçoğlu" filmiyle başlamış.  ve ilk eşi Türkan Suner hanımefendiden kızları Deniz Yıldızoğlu ve Sibel Yıldızoğlu adında iki çocuğu var. 

Sibel Aybar'ın Yani Kızı Kayhan Yıldızoğlu'nun 2 Torunu Var. Torununun Ismi Zeynep Aybar

Kayhan Yıldızoğlu'nun kızı Sibel Aybar 55-60 yaşı civarındadır. Sibel Aybar'ın yani kızı Kayhan Yıldızoğlu'nun 2 torunu var. Torununun ismi Zeynep Aybar'dır.