Gazeteci Fatih Kılıç, Kılıç/Kalkan köşesinde yazdı: “82, 83, 84 … diye saymak kadim Devletimizi ve Kıymetli Devlet Bey’imizi naçar bıraksın istemem.”

* Söz konusu 82. Plaka ve 83., 84. … plakalar olduğunda ve BİLHASSA KKTC, MUSUL ve KERKÜK şehirleri anıldığında, bunun hamlesi, Dünya coğrafyasında 3. DÜNYA SAVAŞI’nın cidden başlamasının yegane sebebi olacaktır. Tüm emperyalist ülkelerin, topyekun birleşeceği tek sebep görülecektir.

* Böylesi bir Dünya Savaşı’nda, 7 Düvel Türkiye’nin üzerine çullanacaktır.

* İşte tam da burada, topyekun olacak sineyi bu asil milletin bağrında bulmak gerekir.

* Olur mu?

* Başta önce devletim ve milletim demekten geri durmayacak milliyetçi vatanperverler, gazayı şehadet bilecek mücahitler öne çıkacaktır.

* Ve ne acı ki, sözde milliyetçi ve sözde mücahitler, makam-mevkilerle devlet aygıtı gücüyle, müteahhitlikle para pul kazanmış olmanın kibri ile ulaştıkları konfor alanlarında nefsi yaşamlarını sürdürmekte iken;

* Yine garip guraba dualarıyla, evlat canları ve kanlarıyla, vahşi emperyalistlerin saldırılarına karşı durmak bu kadim devletimizi derinden yaralayacaktır.

* Herkese açık ortamda ACI GERÇEK demek şundan, sahada görülüyor, pastadan payı hamuduyla kapmak için yırtınanları, ali cengiz oyunları ile iş tutanları…

* Kıymetli DEVLET Bey’im;

* O vakit, önce Türkiye içinde, Türk Devletinin, Türk Milletinin gücünü sırttan hançerleyecek dahili ve harici bedhahları temizlemek kaçınılmazdır. Terörsüz Türkiye, kara para ve haram parasız Türk Devleti Hazinesi ve aile ekonomilerini tesis etmek elzemdir!

* Çünkü iş başa düştüğünde Türk’ün Türk’ten başka dostu çıkmıyor. Turan illerinden beklenen eller gelmiyor! Onların da eli kolu, dili bağlı kalıyor.

* Kıymetli DEVLET Bey’im;

* Dünya coğrafyasında, Türk’ün gerçekten güçlü, gururlu ve itibarlı, mazlumun hamisi, zalimin korkulu rüyası olacak bir TÜRKİYE için canını, malını, varını ortaya koyacakların haliyeti ruhiyesini bozan unsurları izole etmeden 82, 83, 84 … diye saymak kadim Devletimizi ve Kıymetli Devlet Bey’imizi naçar bıraksın istemem.

* Konjonktür müsait olunca, elbet bu vahşi Dünyanın Türk’ün gücüne, asaletine kaçınılmaz boyun eğişini görmek cümlemize nasip olur inşallah.

* Kıymetli DEVLET Bey’im;

* Bu acizane hissiyatları yazmayı, yiğitliğe gölge olarak görmeyin. Toplumda acı gerçeklerin farkında olan nice yiğitlerin varlığını bilin diye yazarım. Çünkü savaşabilme gücü, iradesi hayallerin gerçeğe dönüşeceği azmi, dirayeti ve mutlak gerçekleri bilmeyi şart koşar.

* O konjonktür gelince, gücümüz kavi olsun diye, adil düzen kurulsun diye sözde değil ÖZDE çabalayanların, garip gurebayı kollayanların bilinmesi dileğiyle.