Yargı ne zaman kaçıncı bölümde final yapacak? Yargı dizisi bitiyor mu? Yargı ne zaman kaçıncı bölümde final yapacak? Yargı dizisi bitiyor mu?

Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı, yönetmenliğini Burak Müjdeci'nin üstlendiği ve senarist koltuğunda Meriç Acemi'nin bulunduğu "Kuş Uçuşu" dizisi, 3. ve final sezonuyla 11 Nisan'da Netflix ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

İzleyici 11 Nisan’da ekrana kilitlenecek! 

Dizinin heyecanla beklenen final sezonundan ilk klip de yayınlandı. İzleyiciler dizinin finalinde neler olacağını görmek için 11 Nisan’da ekrana kilitlenecek. 

Kuş Uçuşu, X kuşağı ile Z kuşağının farklı yaşam tarzlarını ve bakış açılarını konu alan bir dizidir. X kuşağına ait olan karakterlerin geleneksel düşünce yapısıyla, Z kuşağına ait olan karakterlerin ise teknolojiye ve yeniliklere dayalı modern düşünce yapısı arasındaki çatışmaları ele almaktadır.

Dizi, genç bir kadın olan Aslı'nın hikayesini odak noktasına alır. Aslı, klasik kariyer yolunu izlemek yerine farklı bir yaklaşım sergileyerek hedeflerine ulaşmaya çalışır. Yeni dünyanın yöntemlerini kullanarak başarıya ulaşmaya çalışan Aslı, bu süreçte zorluklarla karşılaşır ve amacına ulaşabilmek için her türlü yolu dener.
Her sezonu 8 bölüm olan Kuş Uçuşu, ilk olarak 3 Haziran 2022'de yayınlanmıştır.