Çetin Kamil Genç Spor Ateşi köşesinde Tokat Belediye Plevnespor'un maçlarını değerlendirdi. Play-off şansına dair yazdı.

Tokat Belediye Plevnespor’un play-off’lara kalmasına 1 adımı kaldı. Tokat temsilcisi kalan 2 maçtan alacağı 3 puanla play-off oynamaya hak kazanacaktır.

Liglerin bitimine 2 hafta kala, takımların kıyasiye mücadelesi devam ediyor. Play-off yolunda kalmak için mücadele eden takımlar, geçtiğimiz hafta önemli sonuçlara imza attı. Bizim de içinde bulunduğumuz 4. Grupta play-off’a kalmak için mücadele eden takımların maçları nefes kesti.

38 puanda bulunan 3 takımdan Tokat Belediye Plevnespor deplasmanda Balıkesirspor ile 1-1, Bursa Yıldırımspor ise kendi sahasında oynadığı ADANA FK. ile 2-2 berabere kalırken, 1967 Orduspor FK. ise deplasmanda Armoni Alanya Kestelspor’a 2-0 yenildi ve 38 puanda kaldı. Ordu temsilcisi önümüzdeki haftayı bay geçirecek, kalan son maçında kendi evinde düşme hattında bulunan Siirt İl Özel İdaresi ile karşılaşacak. Bu durumda play-off’lara kalma durumunu son maçına taşıyacak. Bu maçı kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Diğer kalan 2 takım ise Tokat temsilcisi Tokat Belediye Plevnespor ve Bursa temsilcisi Bursa Yıldırımspor. Her iki takım da bu hafta rakipleriyle berabere kaldı ve 39 puana sahipler. Bursa temsilcisi bu hafta Tokat’a gelecek ve Tokat Belediye Plevnespor ile karşılaşacak. Tokat temsilcisi ilk yarıda rakibine 3-2 yenilmişti. Bu haftaki maç her iki takım için de çok önemli. Bu maçı kazanan takım play-off’lara kalmayı garantileyecek ve bu işi son maça bırakmayacaklar.

Tokat temsilcisi bu maçı ne yapıp edip almaya çalışacaktır. Saha ve seyirci desteğini de arkasına alarak bu önemli maçta 3 puan için sahada mücadelesini verecektir. Ordu takımının bu haftayı bay geçmesi her iki takım için de büyük bir avantaj olacaktır. Sanırım Tokat temsilcisi ayağına kadar gelen bu önemli fırsatı çok iyi değerlendirerek 3 puanı alacaktır.

Tokat seyircisi ve taraftar gruplarının bu maça çok büyük bir ilgi göstererek stada gelip takımlarını en iyi bir şekilde desteklemeleri ve takımlarının galip gelerek 3 puanı almalarında katkılarının büyük olacağı kanısındayım.

Temennimiz Tokat Belediye Plevnespor’un bu maçı alarak play-off’la kalmasıdır. Bu önemli maçta Tokat Belediye Plevnespor’ a şimdiden başarılar dilerim.