TFF 3. Lig 4. Grup’ta Tokat ili temsilcisi Tokat Belediye Plevnespor, 2023-2024 sezonunda play-off haftında kalmayı başardı. Ligin son haftasına gelindiğinde 42 puanla 5. Sırada yer alan Plevnespor, bu hafta sonu İstanbul deplasmanında olacak.

            Tokat Belediye Plevnespor Başkanvekili Mehmet Elibol spor müdürümüz Arif Sağdıç’a özel açıklamalarda bulundu. Başkanvekili Elibol, hakkın rahmetine kavuşan yönetici Vejdi Ayça’yı rahmetle andı, Asbaşkan İsmet Yiğit’e de acil şifalar diledi. 2. Lig’e çıkma arzusunda olduklarını beyan eden Elibol, play-off’ta yer almanın garantiye alınması sonrası bu başarıyı taçlandıracak bir sonucu da İstanbul deplasmanından getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. açıklamaları şöyle oldu:

İSTANBUL’A TAÇLANDIRMAYA GİDİYORUZ

Avrasya Tüneli'nde yeni rekor Avrasya Tüneli'nde yeni rekor

            “Artık bir sezonun başarısını İstanbul Çatalca deplasmanında taçlandırmaya gidiyoruz. Ligin ilk  perdesini Çatalca deplasmanında kapatıyoruz. Bu başarıda emekleri olan eski belediye başkanımız sayın Eyüp Eroğlu’na Başkanvekili olarak çok teşekkür ediyorum. Bu takımın kurulmasından itibaren yöneticilik yapan, takımla beraber yatan kalkan, eski yöneticimiz ve spor adamı Vejdi Ayça abimin vefatıyla çok üzüldük, kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Kendisi bu takımın play oflara kalmasını çok istiyordu, Allah’tan gelene boynumuz kıldan incedir. Bir kez daha tüm ekibim, sporcularım, raftarlarım adına kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Nur içinde uyusun, mekanı cennet olsun. İnşallah bu takım play oflardan 2. Lig’e çıkarsa şampiyonluğu kendisine hediye edeceğiz.

Tokat Belediye Plevnespor Asbaşkanı, takımın kurulmasında ve başarıda büyük emekleri olan İsmet Yiğit abim de uzun zamandır geçirdiği bir rahatsızlık sonucu aramızda bulunmuyor. Tüm ekibim ve camiam adına kendisine geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum, Allah’tan acil şifalar diliyorum. İnşallah Asbaşkanımız İsmet Yiğit abimiz gelecek sezon bu takımın başarısında bizimle beraber olacaktır.

Tokat Belediye Plevnespor takımı olarak zorlu İstanbul deplasmanında İdaş Çatalcaspor maçını da alıp play off maçını evimizde oynamak istiyoruz. Bu takım bunu başaracak güçtedir. Ben bu takımın yöneticisi olarak buna inanıyorum. Buradan alacağımız bir galibiyet ve 3 puanla play oftaki rakibimiz belli olacak. Bu başarının mimarlarında kimler varsa hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Takımda moraller yerinde, tüm sporcularımız zorlu maça kilitlenerek maçtan alınacak bir galibiyet ve 3 puanın hesaplarını yapıyorlar. İnşallah Çatalcaspor maçından alınacak 3 puanla play oftaki maçın evimizde oynanmasının planlarını yapıyoruz. Bizim için Çatalcaspor maçı bir sezonun en büyük emeğini alacağımız maç. Bu maçta Çatalca ve yakın yerlerde ikamet eden tüm hemşerilerimizi tribünlerde yanımızda görmek istiyoruz. Maç 27 Nisan Cumartesi günü Çatalca İlçe Stadı’nda saat 15.00’de başlayacaktır. Haydi Tokatlılar sezonun son maçında hem Tokat hasretimizi gidermeye hem de takıma destek vermeye siz değerli hemşerilerimizi davet ediyor, yanımızda görmek istiyoruz. İnşallah yeni Başkanımız Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ile şampiyonluk heyecanı yaşanacaktır.”