Ankara’daki Tokatlı hemşehrilerimizin üyesi oldukları derneklerin üst çatı birliği olarak kurulan Tokat Dernekler Federasyonu (Tokfed) yeni bir etkinliğe imza atıyor. Pandemi ile dünyayı esir alan Covid 19’un günümüzde yeni versiyonlarının çıktığı gözlenirken, hayati önemi olan konunun detaylarını anlatmak üzere Tokatlı akademisyen hemşehrimiz Prof. Dr. Ateş Kara, TOKFED’in davetlisi olarak Ankara’da Tokatlılarla söyleşide bir araya gelecek. Peki söyleşi nerede, ne zaman olacak?

TOKFED’DEN SÖYLEŞİ DUYURUSU

Başkan Zeyrek’ten memur ve sözleşmeli personele tavan ücret müjdesi Başkan Zeyrek’ten memur ve sözleşmeli personele tavan ücret müjdesi

            TOKFED Genel Başkanı Kamil Dündaroğlu, kamuoyuna yaptığı duyuruda “pandemi döneminde bizleri iki yıl boyunca evlerimize kapatan, en yakınlarımızı ziyaret etmekten yoksun bırakan, eş dost, akraba ve arkadaşlarımızın son yolculuklarında bulunmamızı engelleyen, COVİD 19 Virüsünün farklı versiyonları bilim insanlarına göre günümüzde de devam etmektedir. Enfeksiyon hastalıkları açısından bizlerin bu virüsü tanıma ve ona göre önlem alma olanağına sahip olmadığımızdan dolayı, enfeksiyon hastalıkları uzmanı sayın Prof. Dr. Ateş KARA hocayı sizlerle buluşturuyoruz. Davetlisiniz, saygılarımızla.” ifadelerine yer verdi.

TOKFED’İN PROF. DR. ATEŞ KARA SÖYLEŞİSİ NEREDE, NE ZAMAN?

            Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Öğretim Üyesi, Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ateş Kara’nın konuşmacı olarak katılacağı Covid 19’un farklı versiyonları konuyu söyleşi, 17 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 14.00’da Ankara Kabakçı Konağı, Hamamönü Altındağ adresinde başlayacak.