Cezaevinde olan Dilan Polat intihar mı etti? Öldü mü, durumu nasıl? Cezaevinde olan Dilan Polat intihar mı etti? Öldü mü, durumu nasıl?

Ünlü şarkıcı ve televizyon sunucusu Seda Sayan, evlilik sürecinde yaşadığı nüfus kayıt sıkıntıları sonrasında Ökten soyadını resmi evraklardan sildirmişti. Ancak son günlerde sosyal medyada ve magazin basınında Seda Sayan'ın evliliğinde kriz yaşadığı ve boşanma sürecine girdiği iddiaları gündeme geldi. 

Seda Sayan'ın Çağlar Ökten ile Boşanacağı İddiaları Sosyal Medyayı Salladı! 

Seda Sayan, yaklaşık 2 yıl önce 25 yaşından genç iş insanı Çağlar Ökten ile evlenmişti. Ancak son günlerde magazin dünyasını sarsan bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada hızla yayılan dedikodulara göre, Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten arasında ciddi sorunlar yaşandığı ve boşanma kararı alındığı iddia edildi.  Seda Sayan, magazin basınında çıkan boşanma iddialarını sert bir dille yalanladı. Sayan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yanlış anlaşıldı, hatta 'boşanıyorlar' ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Nereden çıkarıyorsunuz bunları? Hepimizin ailesi var. Bak bir sürü küfür ediyorum size içten. Rahatlıyorum. Yapmayın böyle şeyler. Bizim aramızda hiçbir şey yok. Daha biz 2,5 yıldır beraberiz. 2'nci yılımızı kutlayacağız. Daha birbirimize öte git demedik. Ayrıca aşkımızı herkes görüyor. Bu aşktan ne istiyorlar? Yapmayın ya böyle şeyler. Öldünüz be" dedi.