Salih Ertaçoğlu yazdı.

Yerel seçimler için siyasi partilerimiz aday belirleme çalışması yapıyor.
Şehrimiz için de hayırlısı neyse olur inşallah. Belediye, hemşehrilerimizin başı sıkıştıkça doğrudan koşarak geldiği, benimsediği yerel yönetimlerdir. Baba gibidir.
Muhtacını, ihtiyaçlısını bilir, gereken yardımı yapar.
Hemşehrilerinin, günün 24 saatinde hizmetindedir.
Şehrimiz her geçen gün gelişiyor, genişliyor, ihtiyaçlar da o nispette yoğunlaşıyor. Şehir sıkışıyor.
En önemli sorunların başında içme suyu konusu vardır. Şebeke suyumuz çok kireç içermektedir. Ayrıca keson derin kuyulardan çıkarılan suların da maliyeti yüksektir. Şehrimizin çevresinde Akdağ dahil birçok yerde kaynak suları vardır. Tetkikleri yapılarak cazibeli sistemle şebekeye dahili imkanları araştırılmalıdır. Damacananın bir adedi asgari 60 TL’ye çıkmıştır. Cazibeli, kaliteli içme suyu en önemli sorundur.
GOP. Bulvarı Niksar Yolu kavşağı ile Sanayi – Dimes – 600 Evler kavşaklarında alt veya üst geçit merkezdeki trafik sıkışıklığına çare gibidir.
Behzat deresi Bulvara paralel yeni bir bulvara daha ihtiyaç vardır. Planlaması yapılmalı, zamana yayılarak proje hayata geçirilmeli.
Toplu taşımda, minibüsler kullanılmakta. Topografik yönden müsait bulvar ve caddelerimizde, büyükşehirlerde olduğu gibi çok yolcu taşıyan otobüsler tercih edilmeli, diğer güzergahlar için minibüsler kullanılmalı.
Şehrimiz her geçen gün daha da sıkışık hale geliyor. Köklü, kalıcı, planlı projeler uygulanıp gelecek rahatlatılmalıdır.
Başka önem arz eden sorunlar vardır. Sırası geldikçe paylaşılacaktır.
Adaylarımıza şimdiden başarılar.
Sevgi ve saygılarımla.