Flash TV'nin yeniden ekranlara dönme hazırlıkları, izleyicileri heyecanlandırıyor. Yeniden yayın hayatına başlayacak olan kanalın kadrosunda önemli bir isim olan Serhat Ulueren'in yer alacağı açıklandı. Peki, Serhat Ulueren kimdir, kaç yaşında, nereli? Galatasaray Serhat Ulueren hakkında neden suç duyurusunda bulundu, ne dedi?İşte detaylar...

Serhat Ulueren kimdir?

Serhat Ulueren, 1968 yılında İstanbul'da doğmuş bir televizyon kişiliğidir. İlk olarak motor meslek lisesinden mezun olduktan sonra gazeteciliğe adım atmıştır. Kariyerine Tercüman Gazetesi'nin elektrik bölümünde başlamış ve spor muhabiri olarak da amatör küme maçlarını takip etmiştir.

Kariyer Yolculuğu:

  • Gazetecilik Kariyeri: Serhat Ulueren, gazetecilik kariyerine Tercüman Gazetesi'nde başlamıştır ve ardından Şansal Büyüka'nın daveti üzerine Galatasaray muhabiri olarak Kanal 6'ya geçmiştir. Daha sonra Kanal D'ye geçiş yapmıştır.

  • Televizyon Kariyeri: En önemli adımı Acun Ilıcalı'nın satın aldığı TV8'de atmıştır. TV8'de sunduğu Telegol programı büyük ilgi görmüş ve bu programla tanınmıştır. Programında Kaya Çilingiroğlu, Erman Toroğlu, Ziya Şengül ve Gökmen Özdenak gibi isimlerle birlikte çalışmıştır. Telegol, 360TV kanalında yayınlanmıştır.

    TÜSÇAD Atranos tatil köyünün temeli atıldı TÜSÇAD Atranos tatil köyünün temeli atıldı
  • Aile Hayatı: Serhat Ulueren, beden eğitimi öğretmeni Şerife Deniz Ulueren ile evlidir.

Serhat Ulueren'in Çalıştığı Kanallar:

  • Kanal 6
  • Kanal D
  • 360 TV
  • TV8

Mesleği:

Serhat Ulueren, motor meslek lisesi mezunu olmasına rağmen gazetecilik ve televizyonculuk alanında kariyer yapmıştır. Şu anki mesleği ise futbol yorumculuğudur.

Galatasaray Serhat Ulueren hakkında neden suç duyurusunda bulundu?

Galatasaray Suç Duyurusu

Galatasaray Kulübü, Beşiktaş derbisi sonrası Adnan Aybaba, Serhat Ulueren ve Ahmet Akpınar'ın açıklamalarından dolayı hukuki süreç başlattığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, Adnan Aybaba, Serhat Ulueren ve Ahmet Akpınar'ın yapılan açıklamalarının suç teşkil ettiği belirtilerek, bu kişilere karşı hukuki sürecin başlatıldığı ifade edildi. Galatasaray yönetimi, söz konusu kişilerin kulüp ve yöneticileri hakkında asılsız ve fütursuzca yakıştırmalarda bulunduklarını vurgulayarak, her aşaması titizlikle takip edilecek olan bu süreçte tolerans gösterilmeyeceğini kamuoyuna duyurdu.