Özellikle Sivasspor'u Süper Lig'e çıkaran başkan olarak bilinen Mecnun Otyakmaz ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Mecnun Otyakmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, evli mi, çocuğu var mı? Mecnun Otyakmaz TFF başkanlığına aday mı? İşte detaylar...

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz kimdir?

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz Türk iş insanı ve spor yöneticisi olarak bilinir. Doğanşar, Sivas'ta 1965 yılında doğan Otyakmaz, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Spor yöneticiliğine 2001-02 sezonunda Sivasspor'da genel koordinatör olarak başlamış ve zamanla kulübün başkanlığına kadar yükselmiştir.

Ancak Otyakmaz'ın adı 3 Temmuz 2011'de patlak veren "şike davası"nda da geçmiştir. O dönemde "şike yapmak" suçlamasıyla gözaltına alınmış, tutuklanmış ve yaklaşık 7 ay cezaevinde kalmıştır. Ancak daha sonra beraat etmiştir.

Mecnun Otyakmaz TFF başkanlığına aday mı?

Son günlerde TFF başkanlığı için adı geçse de, Otyakmaz bu konuda net bir açıklama yapmıştır. Sivas Belediyesi'nde düzenlenen bir basın toplantısında konuşan Otyakmaz, önceliğinin Sivasspor'un ihtiyaçları olduğunu ve şimdilik TFF başkanlığı için bir planının olmadığını belirtmiştir.

Tekin Kartal öldü mü? Tekin Kartal kimdir? Tekin Kartal öldü mü? Tekin Kartal kimdir?

Ayrıca, Sivasspor'un 22 Nisan'da konuk edeceği Fenerbahçe maçına değinerek, Sivas Belediyesi'nin öğrencilere bilet desteği sağlaması için teşekkür etmiş ve bazı taraftarların bilet fiyatlarıyla ilgili şikayetlerini dile getirmiştir. Otyakmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 500 çocuğa bilet sağlayarak Sivasspor-Fenerbahçe maçını izleme fırsatı sunacaklarını da belirtmiştir.

Bu gelişmeler ışığında, Mecnun Otyakmaz'ın TFF başkanlığı için şu an için bir adaylık niyeti olmadığı açıkça görülmektedir. Ancak, futbol camiasında beklenmedik gelişmeler her zaman olabileceği için, Otyakmaz'ın gelecekteki duruşu merak konusu olmaya devam edecektir.