Survivor All Star 2024 yarışması, TV8 ekranlarında devam ediyor ve futbol camiasından tanıdık bir isim olan Sercan Yıldırım, yeni sezonun dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alıyor. Survivor AllStar'ın 20. bölüm fragmanında yarışma esnansında kafasından yaralanan Sercan Yıldırım'ın sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Survivor Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, hangi takımlarda mücadele etti, neden yaralandı, sağlık durumu nasıl? İşte ayrıntılar...

Survivor Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli?

5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da doğan Sercan Yıldırım, futbol kariyerine 7 yaşında Bursaspor altyapısında başlamış ve 2006 yılında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda En Değerli Oyuncu seçilerek adından söz ettirmiştir.

Sercan Yıldırım hangi takımlarda mücadele etti?

2008-2009 sezonunda Bursaspor'da gösterdiği başarılı performansla futbol kariyerinde bir patlama yaşayan Yıldırım, Bursaspor ile şampiyonluk yaşamış ve ardından 3 milyon euro bedelle Galatasaray'a transfer olmuştur. Sercan Yıldırım'ın kariyeri, Sivasspor, Şanlıurfaspor, Balıkesirspor, Giresunspor gibi takımlarda da devam etmiştir.

Sercan Yıldırım ve Survivor serüveni

Survivor serüvenine 2020 yılında katılan Sercan Yıldırım, Ünlüler Gönüllüler formatındaki yarışmada 6. sırayı elde ederek dikkatleri üzerine çekmiştir. 2022 yılında ise Survivor All Star yarışmasında mücadele etmiş ve başarılı bir performans sergilemiştir.

Sercan Yıldırım evli mi, çocuğu var mı?

Sercan Yıldırım'ın özel hayatı da magazin gündemini meşgul etmiş durumda. Eski milli futbolcu, 2021 yılında yoga eğitmeni Nihan Yönel ile evlenmiş ancak ilişkileri uzun süreli olmamıştır.

6 Aralık 2021 tarihinde evlendikten sonra yaklaşık 2 yıl süren bir birlikteliğin ardından Sercan Yıldırım ve Nihan Yönel boşanmıştır.

Survivor Sercan Yıldırım neden yaralandı, sağlık durumu nasıl?

Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında dokunulmazlık oyununun havuzda oynandığı ve Sercan Yıldırım'ın oyun esnasında kafasını platformlardan birine çarptığı görülüyor. Çarpmanın şoku ile suyun içerisinde öylece kalan ve 'Bir yerim kırıldı galiba' diye soran Sercan'a ilk müdahele diğer yarışmacı arkadaşları tarafından yapılırken, izleyeneler Yıldırım'ın sağlık durumunu bu akşam TV 8'de saat 20.00'de başlayacak yeni bölümde öğrenme şansı bulacak.

Survivor All Star 2024 yarışmasında Sercan Yıldırım'ın performansı ve kişisel hayatındaki gelişmeler, izleyiciler ve hayranları tarafından merakla takip edilmeye devam ediyor. Futbolculuktan gelen mücadeleci ruhuyla Survivor platformunda da dikkat çeken Sercan Yıldırım'ın yeni bölümde akıbetinin ne olacağı merakla bekleniyor.