TBMM; gazi meclisimizdir vatanımızın kurtuluşunda büyük katkıları olmuştur.

-Meclisimiz milletimizin göz bebeğidir. Kabadayı yeri değil.

-Egemenlik; doğrudan milletçe kullandırılmadığı için liderlerin lütuflarıyla milletvekilleri meclise girmekteler. Hani darbelerden çok şikayetçi gözüküp de darbe anayasası ve yasalarını kendilerine can simidi kabul eden 20 senede egemenliği milletin vekillerini doğrudan milletin belirlemesini hazmedemeyenlerin demokrasiyi ağızlarına almaya hiç hakları yok.

Milletvekili sıfatı ile değil koruma görevlisi olarak belirlendiği anlaşılan AKP Bursa Milletvekili Zafer IŞIK’ın meclis çatısı altında kabadayılığa soyunarak İYİ PARTİ Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e yumruğu ile vurması sonucu kalbinden rahatsız olan Örs’ün kalbinin durduğu yoğun müdahaleler sonucu hayata döndüğü açıklanmaktadır.

-Kumpascıları, şantajcıları, iftiracıları, Demokrasiyi bir türlü hazmedemeyenleri milletimiz çok iyi biliyor.

-Hırçınlık ve saldırganlığın sebebi gidişlerinin sonunu görmüş olmaları. Yaptıkları bu millet aleyhine tezahür eden uygulamaların hesabını vermekten korkanların çirkin saldırılarıdır. İnsanlıktan nasiplenmiş olmak gerek. Ne yaparsanız yapın millet kararını vermiştir. Topluma güzel örnek olmak varken kabadayılığı tercih edenlerin şurada altı ayları kalması çıldırmış olmanın nedenidir. TBMM’ye, İYİ Partiye, milletimize geçmiş olsun. Hüseyin ÖRS demokrasi gazimizdir. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Koltukları bırakmamak adına her türlü çirkinliğe soyunanlar çıkmaz sokağın duvarına çarpmak üzereler. Yazıklar olsun.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA.