Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, annelerin büyük fedakarlıkla gelecek nesillerin yetiştirilmesine öncülük ettiğini vurgulayan Başkan Yazıcıoğlu, annelerin sevgi, şefkat ve merhametinin her gün hatırlanması gerektiğini belirtti.

Başkan Yazıcıoğlu, mesajında, "Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Başımızın tacı annelerimizi mutlu etmek, onların gurur duyacakları birer evlat olabilmek annelerimiz için en güzel armağandır." ifadelerini kullandı.

Altın Fiyatlarında Büyük Düşüş: Gram, Çeyrek, Yarım ve Tam Altın Ne Kadar? Altın Fiyatlarında Büyük Düşüş: Gram, Çeyrek, Yarım ve Tam Altın Ne Kadar?

Peygamberimizin "Cennet annelerin ayakları altındadır" hadisini hatırlatan Başkan Yazıcıoğlu, annelerin öneminin vurgulandığı mesajında şunları kaydetti: "Bizler; gece gündüz demeden evlatları için büyük fedakarlıklardan kaçınmayan değerli annelerimizi sadece bir gün değil her gün hatırlamalıyız."

Kişisel bir deneyimini paylaşan Başkan Yazıcıoğlu, "2011 yılında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığım annemin acısı hala yüreğimde tazedir. Ben onu her gün her anımda anıyor, bana verdiği öğütlerle, öğretilerle hayata sımsıkı sarılıyorum." ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Başkan Yazıcıoğlu, mesajını şehit anneleri başta olmak üzere, tüm annelere hitaben sonlandırarak, "Rahmetli annemin, eşimin ve bütün annelerimizin Anneler Günü'nü tebrik ediyor, tüm annelerimize sağlıklı, huzurlu, aileleriyle birlikte güzel günler diliyorum." dedi.Whatsapp Image 2024 05 11 At 23.17.26

Editör: Mustafa Işık