Tokat PTT Başmüdürü Muhterem Demir’in “Tokat’a değer katanlar” seri yazılarımız içerisindeki yeri, apayrı bir önem arz ediyor. Bunun nedeni de Vali Ozan Balcı’nın çok önem verdiği “Kitap Tokat” projesi kapsamında pandemi sürecindeki yasaklı günlerde başlayan, şimdi de devam eden “adrese kitap teslimi” hizmetini yönetiyor olmasından kaynaklanıyor.

 

Muhterem Hanım’ın başarılı bir idareci olarak PTT gibi köklü bir kurumun başında son derece önemli işlere imza atıyor olması, Tokat için önemli bir kazanım. Yaşadığımız yüzyılda dijital değişimin ve küresel dönüşümün hızına yetişen PTT kadroları, bugün Tokat’ta da güzel işler yapıyorlar. Dağıtımdan tahsilata, kargodan teknolojik altyapı hizmetlerine varana kadar her türlü işi “hakkıyla” yapan PTT emekçileri, alkışı ve övgüyü sonuna kadar hak eden dostlarımız…

 

Bu güzel çalışmalar bütününün başındaki isim Muhterem Demir’in özverili, ciddi, detaycı ve çalışkan yapısı, işlere de yansıyınca ortaya muhteşem başarılar çıkıyor. PTT’ye değen “kadın eli” her koşulda kendini belli ederken, temiz, titiz ve ayrıntılı hizmetler dikkat çekiyor. Bugün PTT binaları başta olmak üzere, kuruma ait yerlerdeki personellerin “insan odaklı” çalışma azimleri herkesin malumu.

 

Muhterem Hanım’ın geçen yıl Posta ve Telgraf Teşkilat (PTT)'nin 181. kuruluş yıldönümünde söylediği, “Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olarak, 2023 hedefleri doğrultusunda her geçen gün gelişiyor ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sunan bir yaklaşım ve yeni atılımlar ile geleceğe istikrarlı bir şekilde yürümeyi hedefliyoruz” ifadesi, yakalanan başarının da sırrını özetliyor. İşte, yaşanan bu başarılar zinciri 2023’e giden yolda hepimiz için sevindirici gelişmelerin de habercisi…

 

Tokat PTT Başmüdürü Muhterem Demir’in yönetiminde salgının yayılmaya başladığı günden itibaren, toplum sağlığının korunması için alınan tedbirlere uyularak, tüm çalışanlar Tokat’ın dört bir yanındaki hizmetlerine aksatmadan devam ettiler. Tokat Valiliği’nin himayesinde yürütülen “Kitap Tokat” projesi kapsamında dağıtılan kitaplar PTT kargo ile adreslere teslim edildi, edilmeye de devam ediyor. Açılan internet sitesi üzerinden çocuklar istedikleri kitapları belirtiyor, kitaplar da PTT aracılığı ile kendilerine ulaştırılıyor.

 

Tokat’ta insanlarımızın hayatlarını kolaylaştıran, konforunu artıran, güler yüzlü personelleriyle gönüllerde taht kuran Tokat PTT Müdürü Muhterem Demir başta olmak üzere, bütün PTT çalışanlarına ilimize kattıkları değer için teşekkür ederiz. Yakaladıkları başarı ivmesinin daha da artmasını, yükselttikleri hizmet çıtasının daha da yukarılara çıkmasını diliyoruz.

 

Çünkü biliyoruz ki Tokat’ın PTT aracılığıyla geldiği yer, varacağımız hedeflerin de mihenk taşıdır…