Polisler mobbingle mi mücadele ediyor? Mobbing nedir, cinnet geçirtir mi? Polisler mobbingle mi mücadele ediyor? Mobbing nedir, cinnet geçirtir mi?

Dünya ve Türkiye’de depremler olmadan önce deprem kestirim sonuçlarını ve ön ikazlarını www.dekos.istanbul web sayfasında kamuoyuna ilan eden TokatKadir Sütçü, Yunanistan’da 29 Mart 2024 tarihinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depreme tahminleri arasında vermişti.

            Türkiye kestirim sayfasında 18 Mart 2024 tarihinde 82. Kestirim tahminini duyuran Kadir Sütçü, Yunanistan’da 5,5 ile 7.0 büyüklüğünde deprem olacağını yazdı.

            Tokatlı Reşadiyeli hemşehrimiz Kadir Sütçü, İstanbul’da ikamet ediyor. Yunanistan’daki depremin ardından yaptığı bilgilendirmede “Öncelikle saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Geçmiş olsun. Türkiye kestirim sayfamda 82. Dünya ve Türkiye Kestiriminde Tarih:18.03.2024 tarih ve saat 03:00 deki veriye göre Yer: YUNANİSTAN (38 Enlem 20 Boylam) veya çevresi Büyüklük: 5.5 - 7.0 büyüklük arasında deprem olacağını yazdım. Deprem 5.9 Büyüklüğünde gerçekleşti.” diye yazdı.

            DK ve DEKOS İle Deprem Kestirimi ders kitabını yazmış olan Kadir Sütçü, adını Sütçü Bulutları ile kayda geçiriyor. Hava durumunu, gökyüzündeki sütçü bulutlarını, uydu görüntülerini takip ederek günlük bildirimlerini www.dekos .istanbul web sayfasından takipçilerine aktarıyor.