Ünlü GSM şirketi, milyonlarca kullanıcısına unutulmaz bir hediye sunmak için harekete geçti. Turkcell'in 30. yıl hediye kampanyası, abonelerine paketlerindeki hakları ikiye katlama fırsatı sunuyor. Peki, bu özel hediyeden nasıl yararlanılır? Turkcell 30. yıl hediyesi ne, nasıl alınır? Paketini ikiye katla! İşte detaylar...

Turkcell 30. yıl hediyesi ne, nasıl alınır?

Katılım oldukça basit. Turkcell aboneleri, cep telefonlarının kısa mesaj ekranına geçerek "30YIL" yazıp 2222'ye SMS göndermeleri yeterli olacak. İsteyen aboneler Turkcell uygulaması üzerinden hediyeler->hediye havuzu kısmından da kampanyadan yararlanabilir. Bu adımları tamamlayan aboneler, mevcut paketlerindeki haklarını ikiye katlayabilecekler. Kampanya kapsamında, internet, dakika ve SMS haklarından iki kat daha fazla yararlanma imkanı sunuluyor. Üstelik bu fırsat, tüm Turkcell abonelerine açık ve 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli.

SMS'i gönderen aboneler, paketlerinin otomatik olarak ikiye katlanmasını bekleyebilirler. Ardından Turkcell'den gelen onay mesajıyla kampanyaya katılımları sağlanmış olacak. Mesajda, abonelere bir ay boyunca geçerli olacak şekilde yurt içi her yöne "2000 DK, 1000 SMS ve 30 GB" örneği gibi hediyeler verileceği belirtiliyor. Bu hediye paketlerini ise Turkcell uygulaması üzerinden kolayca görüntüleyebilecekler.

Vali Aygöl 19 Mayıs etkinliklerine katıldı Vali Aygöl 19 Mayıs etkinliklerine katıldı

Turkcell'in 30. yıl kutlamaları, abonelerine sunduğu bu özel kampanya ile daha da renkleniyor. Kampanyaya katılan aboneler, paketlerindeki haklarını ikiye katlayarak, Turkcell'in sunduğu hizmetlerden daha fazla yararlanma fırsatını yakalıyorlar. Bu heyecan verici kampanya, Turkcell'in müşteri odaklı yaklaşımını bir kez daha gözler önüne seriyor.