TFF 2. Lig'de Play-Off'a Kalan Takımlar Belli Oldu TFF 2. Lig'de Play-Off'a Kalan Takımlar Belli Oldu

Ulusoy Otobüs Firması'nın sahibi Murat Seymen, Trabzon'un iş ve ticaret hayatında etkili bir rol oynamaktadır. Murat Seymen bugün yaşadığı talihsiz olayla gündeme geldi. Peki, Ulusoy Otobüs Firması sahibi Murat Seymen kimdir? Murat Seymen neden saldırıya uğradı? İşte detaylar...

Murat Seymen kimdir? Murat Seymen neden saldırıya uğradı?

Ulusoy Otobüs Firması'nın sahibi Murat Seymen, 46 yaşındadır aynı zamanda Trabzonspor'un ulaşım sponsorluğunu yapan Ulusoy Otobüs Firması'nın grup başkanıdır. Trabzon'da oldukça tanınan bir iş insanı olan Seymen'in son yaşadığı olayla gündeme gelmesi iş dünyasında derin endişe yaratmıştır.

Seymen, öğle saatlerinde İskenderpaşa Mahallesi'nde yürürken bilinmeyen bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğramıştır. Tiyatro Sokak'ta yürürken yanına gelen bir kişi tarafından tabancayla vurulan Seymen, diz kapaklarından yaralanmış ve kanlar içinde kalmıştır. Saldırgan olay yerinden kaçarken, Seymen hemen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilmiş ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınmıştır. Neyse ki, Seymen'in hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

Bu saldırının nedeni henüz netlik kazanmamış olsa da, polis olayın ardından çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye almış ve saldırganın yakalanması için çalışmalar başlatılmıştır. Özellikle Trabzonspor'un ulaşım sponsorluğunu yapan Ulusoy Otobüs Firması'nın grup başkanı olması, saldırının dikkat çeken bir noktasıdır.

Murat Seymen'in neden bu saldırıya uğradığına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, polis ve yetkililerin soruşturması devam etmektedir ve saldırının arkasındaki nedenin ortaya çıkarılması için çalışmalar sürmektedir.