Akbank Hesabımdan Para Çekildi, Neden? Akbank Resmi Açıklama Yaptı Akbank Hesabımdan Para Çekildi, Neden? Akbank Resmi Açıklama Yaptı

Vefatının üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçmesine rağmen unutulmayan Vali Recep Yazıcıoğlu, halen paneller, konferanslar ve doktora tezleri ile anılıyor. Hayatı gençlere anlatılıyor.

NİKSAR MYO’DA YAZICIOĞLU’NA ANMA

Niksar Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlilerinden Onur Binbaş “Değerlerimiz” dersi kapsamında merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nun anılacağı bir etkinlik yapıyor. Vali Recep Yazıcıoğlu’nun Liderlik Sırları üzerine kitap yazmış olan işitme engelli yazar Turan Yalçın Niksar’a davet edildi. Adalet Bölümü 1. Ve 2. öğretim öğrencileri ile Bankacılık ve Sigortacılık öğrencilerine konuşma yapmak üzere davet edilen Turan Yalçın “davet edilen yerlere giderek hem rahmetliyi anıyor hem gençlere anlatıyor hem de gençlerin sorularını cevaplıyor, güzel sorular soranlara da kalem defter hediye ederek gençlere farkındalık aşılamaya, farklılık sunmaya gayret ediyoruz. Bizi davet eden öğretim görevlisi arkadaşımız Onur Binbaş’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Niksar MYO’daki anma etkinliği 21 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 15.00’da gerçekleşecek.