2024 Doğalgaz bedava mı? Bedava doğalgaz uygulaması bitti mi? 2024 Doğalgaz bedava mı? Bedava doğalgaz uygulaması bitti mi?

(Haber: Emel Tekbaşoğlu Sürer)

Van ilindeki Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurlar Derneği’nin Başkanı Cemal Aslan, dernek üyeleriyle birlikte Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu’nu ziyaret etti. 
Staj Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu'na bağlı derneklerden olan Van’daki Derneğin Başkanı Cemal Aslan, mağduriyetlerini dile getirirken, siyasi çözümde desteklerini istedi.
Van Ak Parti Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, staj ve çıraklık mağdurlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Destek vereceklerini söyledi.
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Van Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği Başkanı Cemal Aslan, ”Van'da milletvekilimiz sayın Kayhan Türkmenoğlu'nla mağduriyetimizle ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın Türkmenoğlu'nun derneğimize yaklaşımı çok güzel olmuştur. Kendisi 3308 No’lu yasanın değişmesi için bizlere destek vereceğini her zaman yanımızda olacaklarını belirtti. Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz." dedi.