Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı yapımda Kazım karakterine Diren Polatoğulları hayat veriyordu.  Dün gece Yayınlanan fragmanda Kazım Ağa’nın ağaca bağlandığı ve kanlar içerisinde olduğu görüldü.. Star TV ekranlarından izleyiciyle buluşan Yalı Çapkı’nı kadrosunun dikkat çeken isminin kadrodan ayrılıp ayrılmadığı sosyal medyada aranmaya başlandı. Peki Yalı Çapkını Kazım öldü mü, diziden ayrıldı mı? İşte, o çok konuşulan iddianın detayları…

YALI ÇAPKINI KAZIM ÖLDÜ MÜ?

Yalı Çapkını dizisinin 54. bölümünde Kazım Ağa kanlar içinde bir ağaca bağlanmış olduğu görülüyor. Ancak Yalı Çapkını dizisinde Kazım Ağa karakterini canlandıran Diren Polatoğulları’nın diziden ayrıldığına ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor.

DİREN POLATOĞULLARI KİMDİR?

Diren Polatoğulları 12 Şubat 1980'de İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 42 yaşındadır.

İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Lise mezuniyetinin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almaya başladı. Bazı kaynaklara göre devamsızlıktan dolayı buradaki eğitimini yarım bıraktı.

Tuncelili. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk sanatını bitirmiş ve oyunculuğa 2009 yılında başlamıştır.

Polatoğulları ardından Saklı hayatlar filminde oynadı. Karadayı dizisinde İbo karakteriyle adını duyuran Diren Polatoğulları yapımları arasında Kaçak, Hayat Şarkısı, Şevkat Yerimdar, Bir Aile Hikayesi, Arıza, Kırmızı Oda yer aldı. Ardından Üç Kuruş dizisinde İrfan karakterini oynadı.