Genel Başkanlığını Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi'nin Tokat merkezde Belediye Başkan Adayı gösterdiği Muhammed Baki Güzey, Tokat İl Başkanı Yasin Çeltek ve partilileriyle Tokat Hürsöz gazetesi İmtiyaz Sahibi İhsan Uluözlü’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Adayı Güzey, seçim çalışmalarını " ahlaklı belediyecilik" anlayışı üzerine inşa ettiklerini vurgulayarak, yönetimdeki değişimin önemine dikkat çekti. Güzey, ahlaklı ve liyakatli bir yönetim ile Tokat'ın sorunlarının çözülebileceğini belirtti.

Ahlaklı Yönetim İle Şeffaflık Ve Liyakat Ön Planda

Başkan Adayı Muhammed Baki Güzey, ahlaklı belediyecilik anlayışının, şeffaflık, dürüstlük ve liyakate dayalı bir yönetim modelini ifade ettiğini söyledi. "Ahlaklı belediyecilikle, Tokat'ın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin en üst düzeyde ve adil bir şekilde sunulacağına inanıyoruz" dedi.

Güzey, vatandaşların beklenti ve ihtiyaçlarının projelerin merkezinde olduğunu belirterek, "Toplumun her kesiminden gelen görüşler, projelerimizi şekillendirmede anahtar rol oynayacak. Vatandaşlarımızın sesini duyarak, onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreteceğiz" ifadelerini kullandı.

Sorunlara Köklü Çözümler ve Yenilikçi Yaklaşımlar

Beşiktaş 3 - 2 Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri Bein Sport BJK Ç. Rize maçı özet seyret linki Beşiktaş 3 - 2 Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri Bein Sport BJK Ç. Rize maçı özet seyret linki

Yeniden Refah Partisi'nin ahlaklı belediyecilik vizyonu, sadece mevcut sorunları çözmeyi değil, aynı zamanda yenilikçi ve sürdürülebilir projelerle Tokat'ı geleceğe taşımayı hedefliyor. Tokat'ın giderek artan nüfusu ve buna paralel olarak artan araç sayısı, şehrin trafik sorunlarını da beraberinde getiriyor. Muhammed Baki Güzey, bu soruna kalıcı çözümler üretilemediğini ifade ederek, "Şehrimizin trafik düzenlemelerinde yeterli iyileştirmeler yapılmamış, özellikle yoğun saatlerde trafik sıkışıklıkları yaşanmaktadır. Bu da hem vatandaşlarımızın günlük yaşamlarını olumsuz etkiliyor hem de şehir ekonomisine zarar veriyor." dedi.

Tokat Hürsöz gazetesi imtiyaz sahibi İhsan Uluözlü ve Tokat Hürsöz gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde siyasi çalışmaların vatandaşa hizmet odaklı, artı ve eksileri görebilecek, sorunlara çözüm üretebilecek anlayışla yürütülmesinin mutluluk verici olacağını dile getirdiler. Yeniden Refah Partisi’ne de çalışmalarında başarılar dilediler.