Berberin koltuğuna oturunca ak mı kara mı, belli olur denir. En nihayetinde seçmen son sözünü söyledi. Baş göz üstüne!

Şahsi hissiyatımı beyan etmek gerekirse, bir yanım buruk! Çünkü, Eyüp Eroğlu’nun ustalık dönemini görmek isterdim. Amma velakin işin bam teli burasıdır! Başta Eyüp başkanım şahsında bir DEĞİŞİM olmasını arzu edenlerdendim. Artık kendine olan özgüveni ve cesareti ile ustalığında cesaretiyle, deneyimiyle çıraklık dönemi ürkekliğini yensin, kraldan çok kralcılığa prim vermesin, hak hukuk adalet, eşitlikle, estetikle artık şehrin çehresini değiştirecek konulara dirayetle el atsın diye… Olmadı, hakkında hayırlısı artık.

Diğer yanım umutlu. Nitekim DEĞİŞİM kazandı. Ve şimdi asıl ateşten gömlek giyildi. Sırta yumurta küfesi yüklendi. Onca söylem, onca vaat derken şimdi icraat vakti geldi. Vakti zamanında şehirde bıraktığı izi, anısı bugün dahi evladına avantaj getiren bir rahmetli ismin, Vali Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu artık babasına gölge düşürmeyecek hizmetlere imza atmanın gayretinde olacaktır. Umudum odur ki, gerçekten Tokat’ın çehresini değiştirdi, yanlışları doğruya dönüştürdü denmeyi beraberinde getirir.

Yücel Bulut… Bu şehirde toplumsal hareketliliği Merkez’le değil, il geneliyle MHP lehine çeviren adam olarak daha da güçlendi! Onun için de umut ederim ki, gücün tesiriyle daha olgunlaşır…

Hülasa, DEĞİŞİM hayırlı olsun, herkes için gönlünde taşınan güzellikleri getirsin…