5 Kasım 2023’te gerçekleştirilen kongrede rakibi ve mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu karşısında 2. turda 812 oy ile CHP genel başkanı seçilen Özgür Özel o günden bu yana partisinin ve kendi imajının yenilenmesine öncelik veriyor.  31 Mart mahalli idareler seçiminde Türkiye'de aldığı belediyeler ve oy oranı ile sandıktan birinci parti olarak çıkan CHP'nin lideri Özgür Özel partideki değişimin yanı sıra kendi ile ilgili gerçekleştirdiği değişimlerle de sık sık gündeme geliyor. Peki, Özgür Özel hangi ameliyatları oldu, saçını mı boyattı, botoks mu yaptırdı? Özgür Özel neden değişti? İşte detaylar...

Özgür Özel hangi ameliyatları oldu, saçını mı boyattı, botoks mu yaptırdı?

Yaklaşık iki hafta önce ses tellerinden operasyon geçiren Özgür Özel, doktorların tavsiyesi üzerine sesini dinlendirmişti. Bu operasyonun ardından katarakt ameliyatı geçirdiği de biliniyor. Ameliyatı CHP Ankara Milletvekili Murat Emir gerçekleştirdi. Özel'in gözüne mercek yerleştirildiği öğrenildi. Bu ameliyatların yanı sıra, sosyal medya kullanıcılarının iddialarına göre Özel'in botoks yaptırdığı ve saçını boyattığı da konuşuluyor.

29 Nisan Altın neden düşüyor? Altın neden düştü? 29 Nisan Altın neden düşüyor? Altın neden düştü?

CHP'nin lideri, göz ameliyatının ardından artık gözlük takmayı bırakmış ve saçını boyatmış bir görünüm sergiliyor. Ancak, botoks iddiaları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Özel'in kişisel değişimleri, siyasi kararlarıyla birlikte sık sık gündeme geliyor ve kamuoyunun dikkatini çekiyor.

Özgür Özel'in bu değişimlerinin arkasında yalnızca estetik kaygılar olmayabilir. Siyaset sahnesinde daha enerjik ve dinamik bir imaj sergilemek isteyebilir veya sağlık sorunlarına çözüm bulmak için gerekli adımları atmış olabilir. Ancak, her durumda, Özel'in kişisel ve politik değişimleri Türkiye'nin siyasi gündemini etkileyen önemli bir faktör olarak değerlendiriliyor.