Hayat pahalılığı ve çözümsüzlük aziz milletimizi çeşitli sıkıntılarla boğuşmaya mecbur bırakıyor.

TÜİK denen talimatla rakam açıklayan kurum, kişi başı milli gelirden alınan payı 13 bin dolar olarak açıkladı.

Asgari ücretin 17 bin TL olduğu, emeklinin % 70’den fazlasının 10 bin TL aylıkla yaşamaya çalıştığı bu güzel ülkemizde yaşam şartları böyleyken, kişi başı milli gelir payının 34 bin TL aylık gelir olarak açıklanması çok vahim bir durumdur. Ekmek, et kuyruklarının TV’lerde ne kadar uzadığı ülkemizde milletle dalga geçilmeye çalışılıyor.

Şubat ayı enflasyonunu 67,7 olarak açıklayan TÜİK’in gerçek enflasyonu 121,98 olarak açıklayan ENAG bile yaşananları tam gösteremiyor.

Memura ve emekliye verilen Ocak zammı bu rakamlara göre iki ayda % 11,4 oranında erimiş gitmiştir.

Ülkemizi 22 senedir tek başına yönetenlerin, özellikle Başkanlık sistemine geçilirken sözlerini asla unutmayın! “VERİN YETKİYİ, ENFLASYONU, DÖVİZİ NERELERE İNDİRECEĞİZ” olmuştu. Millet yetkiyi verdi. Sonuçlarını bugün milletçe yaşıyoruz. Enflasyon üç haneli rakamlara gelmişken, dolar 32 TL’ye ulaşmışken yine yetki istemeleri inandırıcı olamaz. Sözler aynı, yaşanan sıkıntılar da gittikçe artıyor, sonuçları yaratanların çözüm bulamayacakları artık görülmeli.

Altın madeni arayan şirketin milyonlarca dolar borcunu silen zihniyet, bugün parasızlıktan şikayete başlamışsa, vay halimize.

Hani bir türkü vardır. “KENDİM ETTİM, KENDİM BULDUM, GÜL GİBİ SARARIP SOLDUM.”

Ağlayanların çok, gülenlerin az olduğu bir toplumdan çıkış yine aziz milletimizin kendisidir.

Allah yardımcımız olsun.

Sevgi ve saygılarımla.