Ülkemizin en büyük kupası olan Süper Kupa maçının Arabistan’da oynanmak istenmesi sonrası ülkemizde bazı gelişmeler oldu.

Arapların kutsal değerlerimize sırt çevirmeleri sonucu maçın Arabistan’da oynanmasından vazgeçildi.
Arap’ın bu tavrı karşısında yeşil sahalarda ezeli rakip olan Fenerbahçe ve Galatasaray birbirlerine sarıldılar, Türklük adına, cumhuriyet adına, Atatürk adına dik bir duruş sergilediler. Ebedi dostluk oluşturdular.
Tüm spor camiası kulüplerimizin katıldılar bu dik duruşuna.
Ulan Arap, sen hiç millet olamadın, onun için de milletin ne demek olduğunu bilemezsin. Türk Milleti tarihle var olduğunu bildiği için milletliğini nerede ortaya koyacağını da çok iyi bilir.
Sen bağımsızlık bilmezsin. Seni yıllarca Osmanlı yönetti. Abdülhamit Şerif Hüseyin’i yeni bazı şeylerle donatarak ‘git ülkeni yönet’ dedi. Ama o Şerif Hüseyin İngiliz Lawrence ile iş birliği yaparak Osmanlı’ya yapmadığını bırakmadı.
Mekke’yi korumakla görevli Fahrettin Paşa’ya yiyecek vermediler. Askeri ile birlikte çekirge kavurup yemek zorunda kaldı.
Seni uzun bir süre Osmanlı yönetti. Daha sonra İngiliz yönetimine girdin. Şimdi de Amerika güdümündesin. Sen bağımsızlık nedir bilemezsin. Ona özlemin hiç olmamıştır. 
Senin yaşantında iki şey vardır; biri boğazın, biri de cinsel sapıklıkların… 
Senin Riyad’da sergilediğin çirkinlik karşısında Türk Milleti nasıl bütünleşti. Atatürk’üne ve cumhuriyetine nasıl sahip çıktı gördün değil mi?
Ülke çıkarları söz konusu olunca milletçe nasıl bütünleştiğimizden, Atatürk’ümüze, cumhuriyetimize nasıl korumacılık yapığımızdan, geleceğini cemaatlerde ve tarikatlarda görenler de bir ders almışlar mıdır acaba?
Bu olay üzerine Güney Koreli bir gazeteci ne güzel tanımladı Atatürk’ü; ‘Yenilmemiş Adam’ dedi.
Evet yenilmedi, yenilmeyecek… O ve cumhuriyet omuz omuza sonsuza kadar yaşayacak!
Yeni yıl tüm milletimize ve insanlığa iyilikler getirsin…